blidö

Eva ringde mig kl halv ett i onsdags natt och vi spontanbestämde oss för att åka till Evas föräldrars sommarstuga på Blidö morgonen efter.

Tog 06.45-bussen mot Norrtälje och efter ett bussbyte, två färjor och drygt två timmars resa med super-SL var vi framme på Blidö. Jättemysigt och jättelugnt, jag hade ont som vanligt (eller mer än vanligt när jag tar tabletterna) så det blev mest ligga på soffan och vila eller nere på badbryggan.

brygg2
Bryggvy


Vid lunchtid båda dagarna var det promenad till Cafét tio minuter bort för intag av lunchgaletten (typ pannkakor eller crepes men med bovete och massa gott i).

troll2
Försökte skicka den här till trollisarna
(Lina, Anders o Kathleen) och skriva
att jag saknar dem men det kom
inte iväg :(


På fredagen ringde Ernest och frågade om han och Jossan skulle komma med båten och hämta oss, det var väldigt uppskattat och vi bjöd på födelsedagsfika (E fyllde 38 i onsdags) när dom kom ut. Sen blev det drygt 2,5 timmes börnande med motorbåten (alla fyra körde såklart) in till stan via pitstop i Vaxholm. Supernice.

båt2
Typiskt att jag tog bild just när det är karln som kör :)

På kvällen var Eva tvungen att förbereda för bröllopet idag och jag, Jossan och Ernest käkade på grekrestaurangen och hade sen mys hemma hos Jossi innan Ernest skjutsade hem mig och min packning, han är så snäll den pojken.

Eva och Jossan hade de riktiga kamerorna så dom bilderna kommer på FB senare.


RSS 2.0