tove 2.0

Igår var det en deppdag, idag känns det väl typ samma (men med mer distraktioner) men jag har bestämt att det inte ska vara så i fortsättningen. Nu är det "tove 2.0" som pierre pratat om under sommaren som vi ska jobba mot, hon som är lite duktigare, lite roligare, lite snyggare och bara lite bättre helt enkelt.

Jag ska:
- Ta tag i helgens eventuella aktiviteter
- Boka tid hos tandläkaren (födelsedagspresent från m&p)
- Kolla upp min ekonomi och planera framöver
- Inte äta så mycket godis-substitut (men dock fortsätta med godislöftet, det var inte så kul att äta igår)
- Äta nyttigare och/eller köra någon diet för att kicka igång
- STÄDA (och sen anlita en städerska...som inte snor saker)
- Fortsätta träffa mina vänner, festa och ha kul MEN sova mer på nätterna och ta mer hand om mig själv
- Jobba bort to do-listan på jobbet!!
- Göra mina sjukgymnastövningar (har grymt ont i ryggen den här veckan)
- Boka tid hos massör (med presentkortet jag fick i födelsedagspresent förra året!)
- Ringa morfar
- Boka Söderhamn
- Se till att utnyttja projektledarkursen och applicera det i mitt/vårat arbete
- Boka Winnerbäck i Gbg
- Göra typ en kalender över hösten (blev lite förfärad när första lediga helgen var första och tredje helgen i November)

- Boka in USA-reunion (inte bara ett "jobbigt" måste utan ett måste för att dämpa USA-ångesten)

Ja det finns massa fler grejer, det här var bara en början, men nu hinner jag inte för nu ska jag ta tag i punkt åtta :)


birthday (depp) girl

Det var ingen som kom och sjöng imorse, jag var verkligen jätteförvånad...

Däremot sjöng dom för mig när jag kom in till jobbet så att det räcker för hela året! Pierre reste sig upp och drog igång en allsång bland New media när jag klev innanför dörrarna och eftersom vi sitter i kontorslandskap och precis som i hörnet av ett L så hörde ju hela Inredningsavdelningen och Reklamavdelningen det också. Efter sista hurrningen så spontan-films-apploderade hela reklam och jag satt och skämdes lite :) När jag skulle sätta igång datorn så upptäckte jag att den inte var med och efter jag stallat lite så var det bara att traska hem och hämta den. Eller trask och trask, jag går ju rätt fort om jag vill och jag var tillbaka på drygt en halvtimme (det brukar ta typ 20 min enkel väg).

Lunchen kanske jag skulle ha ätit med Sara F men eftersom vi hade ett möte på Sveavägen 12.30 gällde det att skynda sig så jag, Carina, Veronica och Helena gick och åt Tex Mex istället. I övrigt så vad dagen mest bara möten och jag hann knappt sitta på min plats men såg att jag fick massor av mail, sms och meddelanden på Facebook, tack alla! jag är inte så bra som ni på att komma ihåg födelsedagar (FB hjälper väl men ändå). Stenis ringde också på förmiddagen och det var kul, har inte pratat med honom sen jag kom hem.

Vid halv fyra gick vi i gruppen och fikade på Café Madeleine Café (inte Espresso House för en gångs skull, på mitt initiativ, vi lär oss på kursen att bryta gamla inrutade mönster...just det, kursen får jag berätta om nästa vecka), det var trevligt men jag var tyvärr tvungen att skynda iväg rätt snart ut till Danderyd för att åka med mamma och hennes kollega hem.

Hemma i Fresta blev jag ompysslad och fick god mat och dryck, Biff Rydberg var beställt och min favorit glass, maräng och daim-tårta till kaffet. Det var mysigt att träffa dom men over all kändes dagen rätt så trist av nån anledning och på kvällen kom en riktig depp, vet inte exakt vad förutom att det känns som att hela livet sugen, ni vet bara "en sån där dag" :( Var tvungen att jobba lite och det gick skitsegt när jag skulle ladda upp tunga bilder till vår Mediabyrås FTP vilket gjorde mig ännu mer irriterad. Försökte chatta lite för att muntra upp mig och det blev faktiskt bättre men jag tror mest jag var otrevlig och jobbig när dom bara gjorde allt för att muntra upp mig, var otrevlig mot Barry (använde meningen "are you stupid" vid ett tillfälle) och bara trist deppig mot David, jag är en hemsk människa. Hoppas att det blir bättre imorgon.

Nu är födelsedagen över sen 42 min, nu är det bara att vänta till 29...


Födelsedagsmartini

sail away with me

Yeah I wish att man kunde göra något sådant, men igår var jag iaf och hälsade på Sabrina i seglarbåten hon lånat en vecka av en kompis som bor där permanent, den ligger vid Waldermansudde men världens finaste utsikt och mysigt vattenkluck. Tyvärr så är ju min kamera paj så det blir bara en bild från min mobil, sen tog vi kort med Sabrinas mobil men hon har inte skickat dem än.


Sabrinas är tillfällig kapten :)

Vi åt pastasallad och drack vin, en del killsnack blev det ju också och då kom den obligatoriska glassen fram (det är inte bra att va singel, kommer ju gå upp hur mycket som helst juh :) Det var mysigt att sitta där nere i kabyssen (heter det inte så?) medan båten gungade lugnt. Ett tag blev det lite väl rockigt och det kände jag även när jag kommit hem och hela soffan gungade, det sätter sig snabbt i balanssinnet och eftersom jag blir lätt åksjuk och nog har ett rätt så känsligt balanssinne så verkar det ha satt sig bra där.

Jag åkte hem efter halv tio och ringde Helena och snackade på vägen hem. Det var jättemysigt, har inte pratat med henne sen midsommarafton, bara något litet mail, det fanns mycket att ta igen och vi pratade i alla fall en och en halv timme minst. Sen satt jag vid datorn och lallade några timmar och la mig sen stentrött vid två för att sova 4,5 timme.

28

Nu orkar jag inte skriva något mer idag, dagen inlägg får skrivas imorgon (kan ju bara säga att det gungar fortfarande Sabrina och det har inte med vinet att göra ;) men jag måste ju bara påpeka att jag sen två timmar tillbaka är ett år klokare och ett år närmare 30. Bring it säger jag bara, jag har ingen som helst åldersnojja!

Undrar om någon kommer och ger mig frukost på sängen imorgon? Då måste dom baxna sig in bland all min skräp först och det är nog inte riktigt möjligt :S Tur att jag ska hem till mamma & pappa på kvällen så jag slipper se eländet.

Fick en länk till en bra låt av David, vi har ju missat den när vi var i USA men det har ju tydligen spelats mycket här. Har lyssnat på den ungefär 25 gånger nu ikväll men bara en gång till! sen ska jag sova. Luv u Winnerbäck! puss

karate kid

Igår var man tillbaka på jobbet igen, det är ju lite trist varje gång man kommer tillbaka, hade precis hittat tillbaka till semesterkänslan under helgen igen (om jag inte sa det så var det fantastiskt väder i London, bikiniväder och strålande sol vid sina tillfällen) men det är ju, som sagt många gånger förut, tur att man har ett så roligt jobb så att det ändå är ok.

På förmiddagen skulle vi ta kort till "Årets Marknadsavdelning" som vi är nominerade till andra året i rad. Vi stod hela gänget ute på innergården och såg löjliga ut medan fotografen klättrade upp på taget för att fånga oss i fint fågelperspektiv (bättre det än grod- aka dubbelhakeperspektiv iaf). Så här söta var vi förra året, eller "vi", då jobbade jag på IT och orkade inte va med men jag får väl visa när årets kort är klart också. Hela avdelningen är ju inte med på någon av bilderna men vi har nästan dubblats bara på det här året, åtminstonde ökat med 50%.

Ja just det, förra året vann vi ju också! :)

Kollegorna skrattade åt mig och Veronica som de brukar säger är rätt lika varandra men för dagen var rätt extrema, samma längd, samma hårfärg och klippning, tighta brallor innanför höga stövlar med platt klack, rumlång svart top med lång guldkedja och svart skinn-MC-jacka :) Det var lite löjligt men vi kan ju inte hjälpa att vi har samma smak ibland, vi har väl påverkat varandra lite nu när vi hängt så mycket under helgen.

Efter jobbet så åkte jag till Alvik och träffade Mia, vi käkade på Coffeehouse by George och det var härligt att se henne igen efter resan. Magen syns faktiskt nu vilket jag inte tyckte när jag sett kort, mysigt :) Halv sju slutade Kevin sin karate så då gick vi upp och hämtade honom och gick sen till Mc Donalds och åt glass. Kevin insisterade på att han kunde äta TVÅ stycken stora pommes och jag trodde honom inte (han äter annars som en duvunge...och ser ut som en också) så jag provocerade honom lite tills han var tvungen att bevisa för mig (det är väl det gudmorsan är till för...eller?), men hamburgaren gick tyvärr inte ner.

Jag hade köpt några små Star Wars-prylar till honom på Disney MGM som han fick och blev rätt glad för. Nästan ännu gladare blev han för lackskorna som jag köpt på kontoret, tyvärr var det ett par 36:or och ett par 39:or och han har bara 34/35 än men det kommer ju komma snart. Den herrn älskar nämligen lackskor och kostym, hans gamla kostymbyxor som han fick av mig för massa år sen sitter ungefär uppe vid anklarna men han envisas med att ha dem på varje disco tills det att han får nya :) (jo han är medveten om att dom är för korta men han tycker han är cool ändå, och det har han ju rätt i). Får gå och handla med honom nu här i höst så att han får lite nytt.

Min baby har blivit så stor och är så fin, han ritar Darth Vader som sen mamma ska fylla i ögonen på (men gör såklart fel, "du kan ju inte!" :)

london - söndag

På söndagen vaknade vi flera gånger eftersom vi redan vid åtta fått vår behövda sömn men eftersom Maria aldrig kom och puttade ut oss så sov jag ända till tio (veronica gick upp lite tidigare). Efter frukost var uppgiften att få ihop resväskan och packningen, det var ju lättare sagt än gjort och jag fick till slut inse att det inte skulle funka och låna en bag av Micke.

Vi gick till Whole food igen och handlade lunch i deras fantastiska "buffé" där man kan plocka precis det man gillar av hundratals varma och kalla rätter och sallader och grönsaker. Gick hem och åt framför den andra hyrda filmen, Perfect stranger med Halle Berry och Bruce Willis, det höll inte måttet tycker jag, framförallt inte huvudrollsinnehavarinnan var dålig i sin tolkning som den avslappnande men sluga reporten, Bruce å andra sidan och Giovanni Ribisi är ju alltid geniala (trots dålig film i övrigt).

När filmen var slut fick vi skynda oss att packa ihop våra grejer, säga hej då till Maria och Oliver (Micke var tvungen att åka iväg till jobbet tidigare) och kasta oss in i en taxi till Paddington. Hemresan gick bra och jag köpte Whiskey och en del godis i tax freen, vet inte riktigt vad jag ska göra med godiset men jag tror att jag har bestämt mig för att jag får äta lite imorgon faktiskt, det är väl ok eller vad tycker ni? och sen ge bort massa såklart.

Kom hem med taxi från Arlanda Expressen strax efter elva och var uppe och surra ett tag innan jag gick och la mig i min stökiga lägenhet (jag vet exakt vad jag önskar mig i födelsedagspresent, en städerska!! :)

london - lördag

På lördagen vaknade vi lite när Oliver gick upp men fick sen sova ut till tio då Maria var tvungen att komma in i arbetsrummet för att jobba lite, stackaren vi belamrade hennes arbetsplats totalt. Vi gick upp och åt en god frukost och åkte sen in till Oxford för sista shoppingturen. Och vilken shoppingtur sen då!

Veronica köpte som vanligt bara några småsaker men jag handlade som jag aldrig hade gjort annat. Två byxor (extra långa med extra skinny legs men bred midja :) en till kuvertväska (exakt samma som sist men en senapsgul (u know en av hösttrendfärgerna), två par skor (ett par lila stövlar och ett par svarta typ pumps) en Chloé Paddington i vitt, en Gucci-handväska i svart som jag inte vet namnet på samt en Gucci-plånbok (som tydligen är för herrar men det struntar jag i, den var liten :) Det känns som det var mycket mer men jag kommer inte ihåg nu, får fylla på om det dyker upp. Lunch på Pizza Hut (jag tog såklart inte Pizza utan pasta) i halvtid och efter nån timme åkte vi trötta hemåt via Whole food och köpte massa snask till kvällen. Snacka om att shop til you drop, vi åkte hem och dog lite i soffan tillsammans med en kaffe och lite engelska skvallerblaskor.

Senare på kvällen så åkte Micke och köpte pizza (pasta igen för mig) på någon bra italienare en bra bit bort och Vera gick och hyrde några filmer. Vi åt tillsammans och drack lite vin och efter middagen och de andra gått och lagt sig la jag och Veronica oss i sofforna och kollade på Preminition med Sandra Bullock som hade biopremiär i Sverige sista augusti. Den var jättekonstig och rörig fram till efter halva filmen gått och allt började falla på plats, vid den här tiden hade Veronica redan somnat för länge sen men jag tyckte när filmen slutade att den var rätt så bra, en stark 3:a skulle jag ge den, en svag 4:a för grundidén och att de ändå lyckades knyta ihop det på slutet.

Vi orkade inte äta upp en bråkdel av alla gosaker vi köpt och så fort filmen var slut vid tolv prick stöp vi ner i säng och somnade på studs (jag också, kan ni tänka er?! man blir verkligen som man umgås :)

london - fredag

Jag lyckades ju vara uppe rätt länge av mig själv på torsdag natten (lina hjälpte till också) så jag var trött på fredag och det var skönt med en liten sovmorgon (veronica ringde och väckte mig nio...då vi skulle ha träffats i restaurangen). Efter frukost och utcheckning tog vi tuben (jo det är nästan ok att säga så när man är i London :) till High Street Kensington och hem till Veronicas bror med familj. Dom bodde i en jättefin stor fyra på två våningar i ett tjusigt område där sportbilarna stod på rad utanför. När det kom ut två snygga killar med två söta barn på grannens bakgård berättade Maria att det var självaste familjen Vanderbilt hur coolt är inte det?! :) Dom var inte bara grannarna utan även land lords och äger fastigheter för ungefär 100 miljoner bara i England. (Jag försökte flirta mig in genom rutan senare under helgen men det funkade inte så bra :)

Veronicas svägerska Maria var helskön och lillkillen Oliver 2 år hur gullig som helst. Träffade även Olivers nanny Jennifer som hade världens häftigaste långa, röda, lockiga hår (men så är hon modell också, bla för Fructis, I can see that). Efter att ha lämnat väskorna och jobbat någon timme gick vi en sväng på Kensington High Street, åt lunch och kollade in affärerna där. I slutet av turen gick vi till Whole food, en helt fantastisk mataffär i tre våningar där allt är ekologiskt och/eller organiskt. Det finns bla 100-tals olika nötter, du kan göra din egen müsli av ett gäng olika ingridienser och allt känns bara så jättefräsht. Vi gick omkring och bara mös och köpte även lite gott till kvällen med vin, ost och nötter.

Tagen special för Tommy, snacka om färskt kött på Whole food :S

Jag hittade min och Veronicas beer direkt :)

När vi gjort oss fina gick vi ut och åt med Micke (som nyss kommit hem från jobbet) och Maria, maten var jättegod! Det blev asiatiskt igen, blandade förrätter med summer rolls (tyvärr gingerfyllda även denna gång), friterad krabba och dumplings med en helt fantastisk en som såg ut som en lila porslinros, skulle kunnat äta bara sånna hela middagen. Till varmrätt blev jag rekomenterad vildsvinet med röd curry och ris av Micke och efterrätt en tillagad chockladpudding med cocosglass. Till det ett gott rödvin. Nu är jag där igen och berättar allt vi åt men det här var bara så fantastiskt gott så jag måste :) Micke är som min pappa och betalade för alla trots mina och Veronicas protester, vi lovade att vi skulle bjuda på middagen dagen efter (jo för en hämtpizza för fyra är väl ungefär samma sak som en tre rätters med rödvin på typ 5 stjärning restaurang eller hur).

Rätt suddig bild på vårt värdpar
Maria är gravid och inte särskillt pigg så dom lämnade vid tio efter att ha dumpat av oss på en bar som Mickes kompis ägde. Där hittade vi en mysig soffa och satt och pratade om livet tills vi kom på att vi hade en fest att gå på. Det är Erik och Jens som vi jobbar med på byrån vi träffade på torsdagen som har startat ett herr-livsstilsmagazin som heter Man About Town (stor intervju med Ryan P i första numret, kan inte va annat än bra :) och där vi var bjuden på releasefesten. Vi tog en taxi till festen som huserade i en ny hipp klubb några kvarter ifrån Picadilly. Vi fick stå och vänta några få minuter men eftersom vi stod på listan var vi snabbt inne i värmen bland Londons kreativa grädda. Mycket arty människor och det var kul att bara titta på alla utspökade (men också snygga) människor på plats, själva stället såg ut som det inte var färdigbyggt och jag vet inte om det var deras nich eller om det inte hade öppnat än och faktiskt inte var färdigt, kan tänka mig att Erik gillade den idén, det är lite typiskt honom.

Trodde inte att det var en chans att stöta på nån av dem där bland kanske 600 pers men det första jag gör när jag ställer mig i toakön är att träffa Erik. Därefter hittade vi en soffa i ett skönt hörn och satt och snackade vidare, titta på människorna som dansade och sipprade gratisdrinkar i några timmar, det var supersoft. Det sista jag gjorde innan vi skulle gå hem var att hitta Jens utanför toaletten (igen) så jag hann hejja på honom också. Han sa att vår senaste kampanj vi gjort ihop såg bra ut och jag höll med. Han kläckte även "Är du nöjd är jag nöjd", det är ju så att jag är kunden och det stämmer men det känns ändå lite väl, jag vill ju att han ska va nöjd av sig själv...men men.

Vi stod ett tag utanför och snackade innan vi försökte få tag på en taxi, det är tydligen helt omöjligt i London nattetid och alla åker svarttaxi. Vi ville ju helst inte det och stod och vinkade bort bilar i en halvtimme (efter att ha stått utanför klubben en halvtimme) innan vi insåg att vi måste göra det ändå, Veronica har gjort det varje gång hon varit där och hon sa som sagt att alla gör det, det är inte riktigt som i sverige utan mer ett riktigt (och enda) alternativ till vanlig taxi, jättedumt men a matter of fact. TIll slut så berättade ett par maltesiska flamsiga killar (som vi redan dissat några gånger) att dom fått ett jättebra pris av en kille, £20 för oss alla fyra, och vi bor en rätt bra bit bort, vi antog budet och hoppade in. Dom var hur roliga som helst och pratade om deras resor i andra länker och bla om när dom varit i sverige och försökt ragga på svenska tjejer utan vidare resultat, kan berott på att dom bara flamsade och var ungefär på en tonårings nivå, jag sa att jag hade lite svårt att se att en av dem var typ revisor och att den andra jobbade på Universals engelska huvudkontor (förvisso som programmerare så det var väl lite mer troligt). Taxichaffören var också rolig och tyckte vi verkade vara goa tjejer, vi sa dock att vi båda hade pojkvänner och det var ju ingen fara så.

Efter jag smsat tidigare på kvällen så hade jag stoppat min mobil i koftfickan och när vi gått ur taxi och skulle in i lägenheten så kände jag att den inte var kvar! letade förbrilt i väskan och allt men insåg att den var borta och försökte ringa Tele2 för att spärra. Efter 10 minuter av att inte komma fram kom jag på att jag kunde ringa min egen mobil och tror ni inte att han svarar! Han berättar att nästa kunder försökt sno den men att han tagit den ifrån dem och att han dumpat sin andra körning och var på väg tillbaka till oss innifrån city igen! När han lämnade den sa han att de flesta skulle ha tagit den men att han aldrig skulle göra så eftersom han vet hur krångligt det är att fixa med både telefonen i sig men också innehållet. Jag gav honom £25 som var allt jag ägde och en stor kram, kan inte fatta att det finns så ärliga människor kvar här i världen, jag blir alldeles glad!! :)

Veronica försöker öppna innerdörren med nyckeln, det tog ett tag första gången och det var när jag skulle ta det här kortet då som jag märkte att telefonen var borta.

livstal

Dumma Lina(s blogg) får mig alltid att göra sånna här puckade tester...som jag sen inte kan låta bli att dela med mig av...
---------------------------------------------------------------
LIVSTAL

Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.
---------------------------------------------------------------
Detta vetenskapliga test stämde till undefär 78% kände jag, lite kul dock att jag fick 9 eftersom hela mitt födelsenummer består av nior (typ).

Nu ska jag sova!

london -onsdag

Morgonen var kaotiskt, jag tänker inte ta allt här för när jag skulle berätta för en kompis i ett mail så blev det en och trekvarts A4 långt så jag nöjer mig med att säga att jag såklart försov mig men hann ändå till Arlanda Express och sen vidare med flyget via de längsta köerna jag sett (hoppsan, nu var vi där igen, men jag tror faktiskt att den här kan ha varit längre än på LAX).

När vi kom fram till hotellet hann vi bara precis lämna in väskorna innan vi skulle iväg på möte med vår översättningsbyrå och sen produktionsbyrå, som tur är ligger de bara rakt över gatan från hotellet så det var skönt. Mycket bra möten, framförallt ett i mitten där vi fick en presentation från en kvinna som kom från ett företag som kan tillhandahålla lösningar för rich media banners, vi har problem med det eftersom vi ska producerar idéer för online-annonser för alla våra 30 marknader vilka varierar grymt i internetmognad. Mycket inspirerande som sagt, får se om vi ska jobba med dom. Annars var det mest utvärderings- och planeringsmömten som var mycket bra men lite trötta eftersom vi alla bara sovit några timmar natten innan.

AW-öl på hotellet :)
Efter möterna gick vi tillbaka till hotellet och tog en öl på uteserveringen, mycket nice men när solen gick i moln blev det lite kallt. Efter att ha fräshat upp oss på rummet gick vi och åt världens godaste Tai/Japan-mat, sojabönor, dim sum, nudlar och Asahi :) En sväng förbi Tesco för att fylla på godisförrådet (jag käkar ju inte godis utan köpte en brownie, Pepsi Max och tuggummi) och sen till en bar bakom hotellet som visade kvällens fotbollsmatch, England-Ryssland och som England måste vinna för att komma till EM nästa år. Carina lyckades smuggla in en litersflaska med San Miguel men vi andra handlade i baren :) Det blev en tidig kväll och strax efter tio promenerade vi över till vårt porrhotell (i den positiva bemärkelsen alltså, väldigt designat och så men med porrljus ovanför sängen och utanför fönstren).

Pierre hängde med mig lite på rummet och snacka men när han berättat att han hade en strömadapter med sig (mina batterier var döda och jag hade glömt att fixa) så blev jag snabbt intresserad av annat och vi sa god natt. Eftersom jag som vanligt inte har någon självkontroll satt jag framför datorn till klockan ett (som ändå är två i min trötta hjärna), dumt men skönt eftersom jag hann kolla igenom och ta hand om alla mail som kommit under dagen (och det var en del). Det var skönt att lägga sig i min stora hotellsäng men lite tråkigt att göra det själv nu när man är van att ha en kompis att ligga brevid och snacka och skratta sig till sömns, miss u guys :(

london - torsdag

Nu blir det lite oordning men jag måste ju försöka hålla mig aktuell (kanske fixar det sen).

Här är man i London med gammeltackan Berglund och lillponken Jeppson, inte någon av dem förmögna att ta en halvlugn kväll, nejdå det blev en hellugn sista kväll för Mårran istället. Så nu sitter jag här (väldigt pigg) på mitt fina hotellrum och länsar minibaren från snacks med en Peroni från vending machinen utanför och CNN på TV:n.

Blev väckt vid 08.55 av Veronica och var ändå rätt så trött från den långa gårdagen. Frukostbuffén som vi sett så mycket fram emot under gårdagen visade sig vara rätt så trist, dom har ju inga pålägg här i England utan bara sylt vilket inte riktigt var det vi var sugna på. H&M betalar ju för frukosten men det var inte förbeställt så vi fick beställa det vi ville ha och eftersom buffén inte föll oss i smaken så tog jag, Veronica och Mårten en bagel med genmanipulerad avocado, bacon, mozzarella och ruccola istället (den var jättegod), till det massa kaffe. Eftersom Pierre är chef så slog han till på en continential breakfast buffé OCH en exktra american pancakes-tallrik :)

Efter ett litet tag drog Pierre och Mårten iväg till vår engelska mediabyrå och när vi var klara tog jag och Veronica en taxi till en reklambyrå vi jobbat med under senaste säsongen för lite uppföljningsmöte. Det var ett mycket bra möte och efter några timmar tog vi taxi tillbaka mot hotellkvarteren för att käka lunch med killarna och kollegor från H&M:s Londonkontor.

Vi skulle ha jobbat under eftermiddagen men eftersom Mårten ska åka imorgon och ville kolla i lite butiker så drog vi först in till Oxford street för några timmars shopping innan vi skulle parkera oss framför datorn. Pierre åkte vidare mot Heathrow och jag och Veronica gick åt ett eget håll eftersom vi och Mårten har lite olika mål (han skulle till VHM, Apple store och huge leksaksaffär, vi till kläder, kläder, skor och väskor). Veronica har varit i London drygt 30 ggr eftersom hennes bror bor här så hon kunde guida mig genom affärerna vilket var mycket bra. Jag köpte en guldklocka (som jag är jättenöjd med), en bok, over knees på H&M och lite smått och gott från Boost (clear eyes äntligen thank good), Veronica köpte...ett armband, jag är mycket besviken på henne. Men vi är ju här en hel helg till och hon ska till Paris om två veckor så det får va ok.

Tillbaka på hotellet satte vi oss i loungen med varsin lap top och ett glas rödvin och jobbade i några timmar, det var så soft, så borde man ha det på jobbet varje dag :) Sen gick vi ut och åt, efter att gått runt kvarteren närmast hotellet två gånger så hamnade vi på ett Vietnamesiskt ställe med nudlar, ska försöka vänja mig av vid att berätta exakt vad vi ätit så ni får inte veta mer än så. En öl tog vi iaf och därefter tänkte vi ta en drink på Karaokebaren nere på gatan men det var abbonnerat för private party. Då bestämde sig gäsp1 och gäsp2 för att det var dags att gå och lägga sig eftersom klockan ändå var fem över tio...pussys ;)

Så here we are again, har lyckats trycka i mig iaf en påse äckliga vinägerchips, ska bli intressant att se hotellnotan imorgon, det är alldeles för lätt att sätta saker på rummet rent allmänt (pierre höll på att beställa en porrfilm av misstag igår kväll när vi satt här och snackade för att han skulle vara lite rolig och skojja men jag skällde lite och sa att jag redan varit med om det en gång så nu fick han fan skärpa sig, det är ju dessutom på jobbet nu...piiinsamt värre).

Jag har tagit kort men Mårten vägrade hjälpa mig att föra över bilder idag så jag tänkte snåla på hans bildblogg istället så jag iaf kan visa några få bilder från resan
http://hammertime.se/
(gillar min urringning från andra våningen, you skank!)

jag är ju knäpp (som vanligt)

Om snart fyra timmar ska jag upp, ändå sitter jag här och håller på, ska dock försöka fatta mig kort.

Igår hade jag inget planerat, försökte få ut Canita men hon hann inte. Satt, som vanligt när jag inte har något att göra på kvälle, kvar på jobbet. Efter sex pratade jag med Jessica och då sa jag att vi nog måste träffas den kvällen med, jag måste komma därifrån. Hallå jag skulle ju hem och packa! men det går inte, jag har noll självkontroll. Hon var sen från gamla jobbet i Sigtuna så klockan hann bli halv nio innan jag var hemma hos henne. Hon bjöd på god tacopaj (jag älskar paj) och vi satt i timmar och pratade om livet. Sara tipsade om en bok i söndags som heter "He's just not that in to you" som bygger på det kända Sex and the city-avsnittet med samma namn, Jessica hade den och jag fick låna. Känner väl inte direkt att den är så aktuell för mig just nu men om jag nu ska kasta mig ut i singellivet igen så kan det ju vara bra att förbereda sig :) Klockan blev sent och jag sov över, satt uppe vid datorn till halv två vilket är lika idiotiskt som vanligt men jag fick mycket gjort.

Idag var det skönt att vakna upp hemma hos någon annan, eller rättare sagt med nån annan. Som jag skrev på min msn, jag kan/vill inte va själv längre, måste alltid va med nån, det är fruktansvärt. Vi kom iväg i tid till jobbet och jag lyckades återigen hålla höstlöftet jag gav till mig själv igår om att alltid komma in senast halv nio. Dan har varit rätt så busy och över lunchen var jag och fixade håret. Carl var nyfiken på resan och jag berättar ju gärna, hamnade i "längta-tillbaka-spåret" lite väl mycket ett tag, nästan för jobbigt att prata om det. Han klippte upp håret rätt så mycket så på vissa ställen är det väldigt kort, jag tog ett foto så så fort jag snott Veras dator ska jag visa.

Samma sak i kväll igen, satt på kontoret till halv nio (Pierre satt med mig till sju iaf) for no reason, jo jag jobbade ju samtidigt som jag gjorde ovettiga saker (David pushade så för hur bra det är med bilder på Facebook och då var jag ju tvungen att testa...och sen fastna med det) men ändå. Hemma fastnade jag vi datorn igen och först vid halv tolv började jag packa väskan. Pass, pesetas och prit, nio eller nått går flyget imorgon, senast sex ska vid träffas vid Arlanda Expressen, väckarklockan står på 04:45 (nu är den exakt 00:45) ....pust.


busy week - söndag

Same procedure as last week:
Sov till halv tolv
Hängde i soffan halva dagen
Ginos med i Sara i några timmar
Träffa Jessica och snackade och käka glass (fast den här gången var vi hos mig)
Softa på kvällen

busy week - lördag

Jag vaknade vid nio och kände mig pigg men också att det inte skulle vara någon bra idé att gå upp, somnade om till halv tolv då jag vaknade av ett sms (det är väl den bästa väckarklockan va). Softade i soffan hela dagen. Hade blivit inbjuden till Gay-lördag hos Håcan (som ju även bor typ granne med mig) av Mårten dagen innan, utflyttnings/födelsedagsfest med Sing star och Buzz. Det lät hur kul som helst men jag hade bestämt med Jessica dagen innan att vi skulle ses och även om jag gärna gått till Håcan så ville jag verkligen träffa henne, det blev så kort möte sist.

Vi möttes vid Medis kl åtta och gick till Underbara Bars Bistro och käkade jättegod mat! Sen åkte vi till Zinkensdamm till en bar där Micke, Björn, Jens och Börje kollade på fotbollen, vi kom lagom till de sista 10 minutrarna och hejjade fram Sverige till...oavgjort :) Därefter gick vi alla till Marie Laveau och tog några drinkar. Killarna hade innebandymatch dagen efter så dom drog hem tidigt (strax efter tolv) och jag och Jessie skulle precis gå till Gondolen och ta en drink med Jossan, Ernest, Henrik och Bernard när dom ringde och sa att dom var på väg hem :(

Vi gjorde ett sista ryck och vinkade, efter mycket möda i regnet, till oss en taxi för att dra på Stureplan men när vi åkt några meter kände vi hur trötta och opeppade vi var och tänkte att vi för en gångs skull skulle vara sådär vettiga som man annars aldrig är. Så Jessica hoppade av vid Slussen och jag tog taxin vidare hem till mig. Det var faktiskt riktigt skönt att komma hem redan vid två, tyvärr tog jag ju inte riktigt vara på det utan satte mig vid TV:n och hittade till slut en serie jag ville se, la mig ner i soffan och vaknade kl 6 dagen efter. Inte direkt att göra det bästa av situationen :)

busy week - fredag

Tillbaka på jobbet igen, jag och Veronica käkade lunch på Pizza Hut och på eftermiddagsmötet inför London drack vi champagne för att fira att Mårten fyllde år dagen efter, så det var en trevlig arbetsdag :)

Efter jobbet gick jag, Mårten och Carina och tog några öl på en pub vid Stureplan, det var nice och vi pratade mycket om USA och resor i allmänhet (dom har ju rest lite mer än jag). Mårten blev imponerat av min tändarsamling och framförallt den från L.A. med en kortlek som blinkar i discofärger i en minut efter man tänt den. Jag bestämde att han skulle få den i födelsedagspresent dagen efter.

Carina drog hem och Mårtens flickvän Emilia kom istället, det var jättekul att träffa henne äntligen och hon var jättegullig. Mårten berättade för henne hur kul det är att han och jag egentligen känt varandra så länge (sen jan 00) och att jag verkigen kan läsa honom utan att han behöve säga något. Tidigare under kvällen hade jag sagt "du tänkter på det där nu va" fastän det var ett ämne vi lämnat för kanske en timme sen, jag ser det bara på honom men han blev lite förvånad. Det är roligt med sånna vänner.

Efter ett tag kom Annika från Foreign (byrå vi jobba med förut) med kollega förbi som vi sagt tidigare under dagen och jag bestämde mig för att följa med dem till ESQUE eftersom turturduvorna skulle gå hem. Det spöregnade på vägen dit och vi blev dyngblöta men som tur var kom vi snabbt in förbi kön trots att vi inte stod på listan. Väl där tappade jag bort dem rätt så omgående men hittade istället Flash-Fredrik vid baren som jobbar på en annan byrå men sitter hos oss rätt så mycket. Han är hur skön som helst så jag bestämde mig för att hänga med han och hans kompisar istället. Också kul att träffa hans flickvän och hans vänner var hur trevliga som helst. Jag hade sagt till Annika att jag inte dansar till sån där musik längre (typ...techno??) men när jag väl stod med dom så dansade vi resten av kvällen.

När dom stängde tre stod vi ute och snackade et tag innan vi drog oss hemåt åt varsitt håll. Min väg gick förbi grillen och jag kom väl inte i säng förrän klockan var efter fem, snark.

PS. Hade med mig kameran, bilder kommer senare

busy week - torsdag

Jag hade ju som sagt glömt att ställa klockan och är ju inte direkt morgonpigg så Pierre ringde och väckte mig vid tio. Jag fick panik och kastade mig upp men när jag satte mig vid datorn kände jag att jag lika gärna kunde jobba hemifrån, jag mådde bra (dvs kommer inte däcka i sängen igen), hade inga möten och orkade inte komma in och höra de andras kommentarer om att jag försovit mig. Mailade Pierre och berättade som var helt ok med det (och t.o.m. skickade peppmail senare under dagen, jag har en för go chef :)

Fick en hel del gjort även om jag blev lite trött framåt eftermiddagen, somnade till en timme efter fem och var helt död när jag tänkte gå iväg för att fixa innan Barrys besök på kvällen. Så jag ringde och sa att det inte blev nån öl och bad honom gå och köpa sushi och Cola på vägen, han skrattade och sa att jag var otroligt lazy och jag höll med men sa att nu är det tyvärr så :) Det var gott med sushi och ett trevligt besök även om jag vid åtaliga gånger höll på att somna i soffan. Han satt och läste holländska nät-tidningsartiklar för mig och visade holländska reklamfilmer på Youtube för att försöka hålla mig vaken.
 
Han säger så mycket roliga/dumma ;) saker som jag ju känner mig tvungen att citera här som vanligt men den här gången var jag för trött för att komma ihåg allt och det är nog bra för han var nervös efter varje mening han sagt för att jag skulle dela med mig av det till alla andra. You can be calm this time Barry, no worries. När han gått vid halv elva hade jag precis blivit lite piggare igen och satte mig vid datorn till efter tolv nån gång då jag gick och la mig.

busy week - onsdag

På onsdagen var det första gången som jag på riktigt vaknade och kände mig vettig i skallen och hade sovit rätt bra under natten, bara vaknat några gånger. På eftermiddagen gick jag och Veronica till Great Works för att få designpresentation av Cavalli-kampanjen, det var ritkigt snyggt och känns jättebra. Det var så himla soligt och varmt och jag var inte alls sugen på att gå hem och sätta mig i min lägenhet utan föreslog istället att vi skulle sätta oss någonstans. Det blev "Sommar på Odenplan", en uteservering med sköna soffor, och den här dagen, mycket sol. Hon skulle göra naglarna 18.30 så då ringde jag dit Sara L istället.

När det blivit för kallt för att sitta ute gick vi till Tranan där vi hittade en något äldre man som satt för sig själv och såg ledsen ut och som blöhjärtade Lindholmarna inte kunde låta bli att prata med. Han hette Mario och satt och väntade på sina konpisar som sen när de kom visade sig vara två coola killar i vår ålder. Jag pratade mest med Markus (i glasögon) som bodde i Karlstad och var trevlig. När dom stängde ringde killarna taxi och vi åkte in till Spyan. Det var väl ungefär här man borde ha packat sin handväska och gått hem istället men det blir inte alltid som det borde. Den tredje killen (palestinasjalen) var väl nån slags VIP och vi kom in utan att betala vilket var skönt.


Vi dansade och snackade och hade hur kul som helst, lite för kul för vi stannade tills de stängde vilket inte är riktigt ok på en vardag. När vi skulle gå ut tappade jag bort Sara och var tvungen att ta med mig hennes jacka, som jag hade tagit hand om, hem, stackarn fick åka utan den hem. Somnade så fort jag kommit hem och ve och fasa, glömde ställa klockan (märkte jag dagen efter!)

busy week - tisdag

Man skulle ju kunna tro att jag skulle vara stenhård på det här med bloggande efter att jag har lärt mig på resan men det har nog snarare varit tvärtom, det är skönt med en paus (men en hel vecka är ju kanske lite överdrivet).

I tisdags var det en soft dag, jag var lite trött från dagen innan men helt ok, Sara kom förbi och vi hade en skön slams-lunch :) På eftermiddagen skulle jag och Veronica ha överlämning av mina kampanjer tillbaka till mig men vi fick inte igång hennes trådlösa nät så vi fick sitta och hänga med IT Supportkillarna på deras rum i sisådär tre timmar eller något. När det var klart orkade vi inte sätta igång eftersom klockan var efter fyra och vårt blodsocker var i bott, när vi kom tillbaka till kontoret hade Carina köpt massa godis så Vera fick snabbt upp sitt igen men själv är man ju duktig som vanligt ;) och tog ingenting.

På kvällen hade jag och Eva myskväll och käkade sushi på min favvorestaurang, han hade inte glömt bort mig trots att jag varit borta så länge och kom till och med ihåg min nya favorit som jag började med i somras (8 lax och 2 avokado istället för 10 lax) :) Efter det gick hem till mig och mös i soffan under filten med marängswiss och Idol, det var så nice!

tremänning*

Igår var första dagen på jobbet och råångest, men som sagt, jag har ju bra jobb och kollegor så det var bara halvhemskt. Fortfarande jet lagad och lite lätt skakande gick jag till jobbet vid halv nio. Det blev många kramar och dom skrattade åt mina skrapsår och historier. På lunchen gick jag Pierre, Veronica och Helena och åt på ett rätt bra Italienskt pastaställe och jag fick berätta ännu mer och rita upp en karta på en servett åt Pierre så han skulle förstå hur vi hade åkt. Dagen gick helt ok och jag lyckades få ner Inkorgen från 75 i söndags till 6 (!!!) olästa mail, så lite har det typ aldrig varit någonsin.

Efter jobbet drog jag till S:t Eriksplan och träffade Sara L på Två. Vi drack lite öl och pratade om allt som har hänt sen sist (och det var en hel del). När jag skulle gå på toa så tyckte jag att killen vid dörren såg bekant ut, gick ut till Sara och sa att jag trodde att min tremänning satt där inne. Hela släkten kommer från Hälsingland och han kommer ifrån Västerås och även om jag nog egentligen vet att han nu bor i Sthlm så kändes det inte så troligt. Sara fråga om hon skulle säga något när hon gick in på toa och eftersom jag sa nej absolut inte så var det ju just det hon gjorde. Och visst var det Micke, han kom ut och hejjade lite och så satt vi ensamna igen i nån timme men sen så slog vi oss ihop med dom och satt och snackade. Det var jättekul att träffa honom såhär spontant och inte så påtvingat som det kan bli ibland på släktträffar (nu har vi inte setts sen vår andra tremännings student för två år sen). Han hade en kompis med sig som hette Anna Karin, som bor i London och är solglasögon-stylist och låtskrivare, som var jättetrevlig också.

Letande av pass, Peppars små och billiga öl (nooot)
När Två stängde gick vidare till Peppar och därefter ett sunkhak vid Odenplan som hade öppet till tre. Anna Karin skulle flyga tillbaka till London 07.00 och måste åka ut till Arlanda vid 4 men det var ingenting som verkade beröra henne. En ännu jobbigare grej som hände var att hon inte hittade sitt pass i början av kvällen och fick sen aldrig fram det. Men hon tog det med ro och gick vidare, försökte maila idag och fråga hur det gått men inte fått något svar än.

Strike a pose, Sara är grymt cool i sin outfit. A-K och Sara på väg till dansgolvet på sunkhaket för att digga MC Hammer.
När klockan blev tre knallade jag och Sara hem via Sevvan för lite nattamat och gick sen hem och la oss och sov. För första gången somnade jag på direkten, sov bra och var inte helt död när jag vaknade, det kan ju bara betyda en sak...  ;)


*tremänning på hälsingemål = syssling på stockholmska


still booooring

Det kändes inge bättre när jag vaknade, med tanken på att sist jag vaknat upp i en säng var i La Jolla ett antal mil härifrån så var det inte så ballt här hemma på Birger Jarlsgatan. Jag vaknade första gången innan tio och sen en gång var 30:e-60:e minut och var olika mycket trött. Först vid två gick jag upp :(

Satt vid datorn och chattade lite, bestämde några dater för dagen och vid tre gick jag ner till Ginos för att träffa Sara. Det var så himla skönt att se och prata med henne igen. Jag kände mig dock som ett vrak, det är inte mycket som är rätt med kroppen nu alltså men hon var rätt så bakis så vi matchade varandra bra och blev båda lite bättre efter en pastasallad och kaffe.

Vid sex skulle hon åka och äta middag hos sin mamma så då drog jag hem till Jessie på Söder istället. Hon har flyttat under tiden jag var borta så jag ville se hur hon bor, trots att det är synd att den ligger längre bort från oss andra så var lägenheten jättefin och det är perfekt läge till hennes jobb och extrajobb. Vi käkade glass och pratade tills hon skulle på date vid åtta, då skulle jag egentligen ha träffat Johanna men hon orkade inte och jag försökte få tag på Eva istället, hon var tydligen på bio med Olof så jag åkte motvilligt hem. Det blev dock en helt ok ensam kväll ändå och jag chattade vidare med folk samt tog ett långsnack med Lina på telefonen tills batterierna tog slut.

Fan jag gillar inte det här med att jag blir deppig när jag är själv, även om jag älskar att gå ut och hitta på saker med folk har jag alltid uppskattat att vara hemma själv också och ibland tänkt tanken att jag inte förstår hur jag någonsin ska kunna flytta ihop med en kille igen eftersom jag behöver mitt space. Nu känns det snarare tvärtom, jag är så van att ha grabbarna så tätt inpå mig dygnet runt (enda gången man var ensam under hela resan var när man var på toa) och det har inte alls gjort att jag är trött på dem och behöver en break utan snarare tvärtom. Det är sjuuukt....   "skärp dig!" ;) (internskämt, sorry)

Imorgon är det arbeit igen, I'm not looking forward to it men har iaf lyckats få ner inkorgen från 350 (har rensat lite under resan innan) till 75 under helgen och jag längtar ju efter mina goa kolleg såklart. Får gå och lägga mig nu så jag är pigg och fräsh imorgon! (så fräsh man nu kan vara med sex stycken gigantiska skrapsår på kroppen varav ett sitter på hakan...har inte fått upp det blogginlägget än...men kul avslutningsfest var det :)

Dag 1 Arlanda - Väsby - Vasastan - Gröndal - Vasastan - Frösunda - Vasastan

Jag är skadad från vårt bloggskrivande under resan och kommer från och med nu att benämna alla mina sorgliga dagar på detta viset fram till det att jag gör nästa roliga resa som kan leva upp till den här...

Gårdagen i snabba (yeah, but u know me) drag: Jag landade som sagt 07.20 på Arlanda och tog en taxi hem till mamma och pappa (planet var en timma tidigt så dom hann inte hämta mig). Vi satt och pratade i några timmar om allt som hade hänt men sen var jag tvungen att skynda göra i ordning mig inför dopet. Ringde David en snabbis som berättade att deras plan varit två timmar försenat från Philly men att dom som tur var också hade kört in en timme över Atlanten så att de hann med nästa plan i Frankfurt. Jag dushade och fräshade upp mig snabbt och sen skjutsade pappa mig via lägenheten till Gröndals kyrka.

Dopet gick bra, Lovisa var jättesnäll och lugn (som alltid) och det var mysigt att träffa henne och Anders & Kattis igen. Jag hade ju sån ångest för att jag inte hittat någon "riktig" doppresent utan bara hade med mig småpresenter fint inslagna i en Conversepåse. Men Anders sa att jag inte behöver förklara mig och att det var lugnt och det verkade som om de blev glada ändå över grejerna. Det var två små conversskor, en body med Johnny Cash och en flygande gris att sätta i sovrummet.

Anders har samma slips som lille Wilmer(?) och lilla brorssonen har växt ikapp och om honom.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun så blir det bra.


På vägen hem kom första tröttchocken och jag höll på att somna redan på tvärbanan. Jag märkte rätt snabbt att så länge jag umgicks och pratade med andra var det lugnt men så fort jag var själv så var det kört. Försökte desperat få tag på Eva och dom för att se om jag kunde åka och träffa dem direkt istället för att åka hem till mig själv men hon sa att vi skulle träffas senare ikväll istället. När jag kom hem satte jag mig framför TV:n (faktiskt jätteovanligt nu för tiden) men efter två timmar när jag skulle resa mig och gå till bussen för att åka hem till Jossan föll jag istället i en hög i soffan av utmattning. Jag kände att jag måste sova först för att kunna göra någonting alls. Jag hade ju lovat mig själv att det inte skulle bli nått med det men det gick till slut inte. Som sagt, 50 timmar med endast sporadiska sovturer här och där är det svårt att dra ihop, så jag tog en tupplur på 1,5 timme vilket gjorde att jag blev ännu mosigare, men piggare.

Vid nio gick jag till ICA för att köpa en pasta och ringde sen efter en taxi för att köra mig till Jossan, det gick bara inte annars. Där var även Eva, Ulrik, Mange och Ernest och dom hade grillat goda hamburgare som jag ju egentligen också skulle varit med på (märk hur jag fortsätter på mattemat :) Det var jättekul att träffa dom alla igen och vi hade en dömysig kväll som fick mig att tänka på annat än hur mycket jag saknar resan och killarna.

Jossan med sitt Playboy-bracelet (för det känns ju bara såå Jossan eller hur :)

Ulrik var trött som vanligt och somnade i soffan...som vanligt. Jossan med sin FRÖSUNDA KICKERS-tisha som Ernest har fixat åt dem, jag får vara typ hedersmedlem eller nått. Prospect fösökte Ulrik med men jag skulle inte tro det.
Tänkte ta taxi även hem men Ernest och Ulrik skjutsade hem mig, gulliga som dom är. Väl hemma var det först svårt att komma i säng, sen svårt att somna och sist svårt att hålla sig sovande, vaknade minst en gång i timmen. Efter fyra ringde Sara och det var jättekul att höra hennes röst men jag fick en konstig känsla av att jag bara var hemma på besök och skulle åka tillbaka dagen efter, kände mig inte hemma i min egen säng, när jag insåg att det inte var sant blev jag ledsen igen. Det är ju för muppigt det här, jag får ju skärpa mig! Får se hur det känns imorgon.

I'M BACK

Imorse 07.20 svensk tid landade jag på svensk mark igen, har väl klarat jet lagen rätt så bra tycker jag men är ändå för trött för att orka skriva något längre, det får bli imorgon istället. Kan ju bara säga att det här har varit den bästa månaden i mitt liv och jag hoppas att ni har följt vår resa på bloggen (trots att det inte kom så många kommentarer) för hur duktig jag än är på att prata mycket så kommer jag omöjligt att kunna berätta om allt vi har varit med om. Som Mårten sa "USA for president"  :) (det är ett tecken på att något är väldigt bra)

Nu ska jag sussa, det var exakt 50 timmar sen jag gick upp ur sängen och därefter har jag bara sovit någon timme åt gången på planet. Hörs mer imorgon.

RSS 2.0