mobilinfo

Eftersom det varit dött här länge och det allra enklaste är det här med fyll i meningslös info så kickar jag igång med en sån;

Var ligger din mobil när du sover?
Nattduksbordet närmast sängen
Hur ofta ligger din mobil hemma utan batterier?
Aldrig, däremot har jag med mig den utan batterier då och då.

Hur känns det när du inte har din mobil på dig?
Väldigt jobbigt att inte vara nåbar, dock endast en bråkdel av hur jobbigt det varit tidigare.

Får du någon gång höra att du är en mobilälskare?
"Busy girl" brukar komma när det rings eller framförallt smsas i ett.

Hur många samtalsminuter har du ringt?
56 timmar 24 min 42 sek

Hur många mobiler har du haft det senaste året?
Tre stycken, 3-telefonen som dog i November, jobbmobilen (HTC) som jag fick i december och så favoriten Dolce & Gabbanan

Blir folk irriterade över att din mobil ständigt är med dig?
Säkert

Vad står de i det 4:e sms:et i din inkorg?
"Ehh...endast diffusa minnen :)" från Anders (Nyström)

Vad står de i det senaste skickade sms:et?
"Vad tror du om den här försiktiga försöket till "tillagning" av mat hemma; qornbitar med melon&jordgubbssallad och keso :)", illustrerat med en bild, till Tommy.
keso
Dvs om mms räknas, senaste smset var "Ha ha, damn you're moving fast boi" till Gustav

Vem är överst listan över missade samtal?
Ingen! Jag har lyckats svara på de senaste 10 numren som listas (för ovanlighetens skull)
Vem är 6:a på listan över mottagna samtal?
Lajjo

Vem är 2:a på listan över uppringda nummer?
SebastiAn (dvs Tommy)

Har du som bakgrundsbild?
Egotove har bild på gamla tove (dvs med långt brunt hår)

Hur mkt batteri har du?
2/3 pluppar

Vem är 8 på din kontaktlista?
Jag kan inte se i nummerordning men i bokstavsordning är det trampolin-Anders hemnummer.

Vem är den första på bokstaven "G" i din kontaktlista?
Generalindex, men som jag lagt in själv är det Gunillas hemnummer.

Vad heter din mobil, som bluethooth namn?
Toves D&G

Den bästa låten på din mobil?
Har ingen musik

Den sämsta låten på din mobil?
...

Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?
Gustavs bild på Diplom-Ismannen i Gravsnäs, som han skickade som svar på min Diplom-Isman i Hagaparken


Hur mkt är klockan när du gör detta?

Too late


lyxfrisör

Helgen har spenderats mestadels inne i lägenheten, när jag är borta så gott som varenda helg så är det skönt att bara vara hemma och ta det lugnt när man väl är i Stockholm. Det låter inte riktigt som jag men ibland är det det och framförallt efter den här arbetsveckan.


Däremot så gick jag hårt ut i början av helgen. Jag har ju blivit lite kompis med min frisör under det dryga år som jag gått hos honom, har följt med honom från Björn Axén till nya stället han är på och nu så erbjöd han sig att fixa mig hemma hos honom istället. Det var ju jättegulligt och kändes perfekt på en fredag då jag ändå inte orkade göra något annat än softa. Vi möttes upp på Drottninggatan och promenerade hem till deras lägenhet i Gamla stan. När vi började blandade hans sambo en drink till mig och ställde fram snacks, väldigt lyxigt :) och så kul att bara sitta hemma och snacka och ta det lugnt medan han fixade.


marge
"Hemmasalong", herregud vad vi skrattade åt den
här, men effektiv var den :)


Senare gick vi in på skumpan jag hade köpt med mig och han frågade om jag ville stanna på middag efteråt. Först vid midnatt var vi färdiga med håret och han lagade mat till oss som vi åt tillsammans med rödvinet jag också hade med mig. Efter någon timme gick hans pojkvän och la sig men vi satt kvar uppe och pratade och drack GT och whiskey. Vid kvart i fem tog jag en taxi hem, så rätt så trött var jag dagen efter men tycker ännu mer synd om honom som skulle ha förenad fixa håret-kompisträff tillsammans med dubbeldatemiddag med vänner eftermiddagen efter, usch.


Idag har ryggen varit värre än någonsin senaste veckorna, har förflyttat mig mellan liggandes i sängen, liggandes i soffan och liggandes på golvet (det sista det enda som hjälper). Nu måste jag verkligen skärpa mig! Samtidigt ska jag faktiskt gå till min doktor imorgon och be om de starkare smärtstillande, så här går det inte att ha det och de gånger jag tar vanliga värktabletter känns det inte ett dugg, och jag vill inte hålla på och ta tabletter i onödan. Lina sa att jag har fyra dagar på mig att bli bättre, jepp snart är det dags för gamla hederliga Fallens dagar (förra året var första gången jag inte gick på sju år), fast i enlighet med resten av mitt Västkustliv nu för tiden, något galnare och roligare :)


studiodag 3, 4...och 5

Tisdagen gav oss ju inte vad vi önskade vädermässigt så vi körde på onsdagen igen (upp vid 02.00), och det fungerade perfekt. Så perfekt att jag fick åka hem och sova några timmar...in till studion igen och sen äntligen en sväng till kontoret. Jag har varit borta i två dagar men det känns som två veckor!


Pratade med Stefan; nattens jobb hade gett skörd, han och Mattias var hjältar nere på frigoliten, vi hade fått en klockren soluppgång på dockorna under sex timmar :)


Jag kände mig allmänt sliten men glad att det nästan kändes som en normal arbetsdag och träffade Sara för några öl på Hotellet. Vi siktade in oss på en uteservering på Stureplan men var för lata och hamnade på Hotellets "innebar". Det var supersoft med öl och skönt catch up prat.


På torsdagen handlade det mest om set designing. Jag kan ju inte så mycket om det så jag körde telefonmöte hemifrån och sen hängde jag mest i studion för att se att det såg bra ut (och jobbade vid datorn såklart)


Dom fick en grym plåtning torsdagskväll -och natt så idag var vi "all set" och det handlade bara om att riva. Stefan hade fixat en tjej som skulle hjälpa mig att plocka ner dockor och kläder. Någon hade tankar om att jag skulle gjort det själv men med tanke på att det tog oss sju timmar tillsammans så kan jag vara ganska glad att vi plockade in henne. Hon var en stylist som även bloggar och så vidare, skön tjej. (Kommer även att vara med i nästa Sofis mode på måndag som modell för jeanskjol så watch out...hon hade inte ångest för det ;)


studiodag 2

Tyvärr kom aldrig solen imorse, den gömde sig bakom molnen och filmningen blev inte alls så som vi önskat. Så vi får prova inatt igen, SMHI sa imorse att det skulle vara soligt mellan 6-12 imorgon vilket bådade gott men nu har den ändrat det till att vara moln och inte nån sol förrän 12, fasen också, ja ja vi kör på ändå, annars har vi ju alltid torsdag, fredag, lördag eller söndag på oss.


Dagen har varit full av problemlösningar, det är lite stressamt ibland med det löser sig ju alltid (vågar knappt säga det innan veckan är slut) och jag har så många fantastiska medarbetare med så det är inga problem att vara kundansvarig för en sån här plåtning. Bla Fotoassistenten som fick sova på en frigolitbit inatt, Stylingassen som var med oss vid 2 för en sista touch på dockorna, Set Designern som bygger precis det vi vill ha i studion, Stylisten som är höggravid och ändå jobbar på som jag ingenting timme efter timme (och fixade barnvakt när vi blev försenade..igen), Dekoratören som fixade 10 torso-fötter från sin butik när vi blev 10 dock-fötter korta tex. Och så Stefan som inte fick sova en blund inatt pga filmningen och sen aldrig riktigt kom fram till att åka hem och sova eftersom fler och fler problem bara dök upp under dagen. Han fick åka hem först samtidigt som vi andra nu på kvällen, som tur var blev vi färdiga några timmar tidigare än igår.

Dock är jag inte helt nöjd med Stefan som nu på kvällen berättade om hur roligt han haft imorse när han kom in i stylingrummet och märkte att jag låg och snosade där på soffan och riktade om den inzoomade övervakningskameran (som innan var riktad på fönstret) rakt ner på mig så att man får närbild på när jag sover! Evil man... jag får väl bjuda på det nu när han jobbat så bra och dessutom blir det nog väldigt kort när man speedar upp det så som vi ska :)

Nu är det bara att beställa tarre till alla, ställa alarmet på 02.20 (halvtimmes sovmorgon imorgon) och sen gå och lägga sig. Tråkigt att jag är så osocial den här veckan men jag är ju iaf ganska duktig här :)


shoot

Nu har vi satt igång dagens filmning och det är bara att vänta i sex timmar tills det är klart, tyvärr är det inte så bra väder men vi hoppas på det bästa. Stefan och fotoassen ligger på frigolitplattor inne i studion (får inte röra sig över en halvmeter över marken) och kollar på film för att inte somna ifrån kameran, men jag får ligga ute i stylingrummet/kontrollrummet och sova en stund, det tackar vi för :)

kontrollrum
Datorn där man kan se vad som försigår inne i studin b.la. Till
vänster är en av övervakningskamrorna som filmar oss 24 / 7
hela veckan (ska sen ut på Youtube).


dator
Högst upp till vänster är mitt rum, den svarta soffan nere i högre
hörnet är min säng (mina vackra ben kommer nog synas i bild
flera sekunder från de här nattimmarna). Nedre vänster är också
det här rummet medan de två till höger är olika vinklar innifrån
studion.

god morgon

Tjoho, upp och hoppa :P
.......

studiodag 1

Har varit i studion sen 9 imorse och kom hem nu vid 21 på kvällen. Taxin kommer och hämtar kl 02.30 inatt så jag orkar inte skriva nånting men kan visa lite bilder på vad vi sysslat med.

stefan

speglar

byst
Jag har klätt på alla frigolit-dam-torson med tygöverdel och
topp :) dekoratören och studioassen kämpar med fötterna


hem2
Stylingrummet där jag har bott idag


123
Uppehållsrummet utanför, Guido som ägde studion
bjöd på underbar mat till lunch, på kvällen blev
det sushi take away


bra
Det här kommer bli så bra!

USA-farväl, 60-årsfest, party och fotoprepp

I fredags var jag hemma hos Eva och var moraliskt stöd med skumpa medan hon packade. Hon, Jossan, Mange och Johnny åkte nämligen till Miami igår morse, dom ska vara där i två veckor och åker även runt i resten av Florida. Jag är inte alls avis! längtar tillbaka dit så jag blir galen. Dom kommer att få det grymt :)

klänning
Evas avskedspresent från mig, rosettbeklädd
Sex and the City-klänning


gustav
Vi försökte locka hit Gustav med lite mms...


Igår hade vår gamla granne och min extramamma Lilian 60-årsmottagning ute i Gottröra. Vi var i Gottröra församlingshem och där har jag inte varit sen Susan och Nils bröllop vilket tydligen är fyra år sen(!) "tiden går fort när man har roligt" :) Det var jätteroligt att träffa massa människor som man växt upp med men nu inte sett på länge. Framförallt kul att träffa mina "systrar" Ylva och Susan som kom med varsin son på 11 respektive 9 månader, så goa!

emiltårta
In the middle of nowhere, Susan hade kreérat
en fantastisk marsipantårta till sin mor!


fred
Susans söta Fred

emil
Ylvas härliga emil

Efter släktträffen skjutsade Jesper in mig till Sara, vi hade inte planerat någonting men det blev spontanförfest med henne och Jess som följdes av utgång till Riche där vi mötte upp Jocke och Tajje och därefter party på Solidaritets innergård. Jättekul att följa med järngänget ut en gång :)

sara1sara2sara3sara4

sara5
Sara, Jocke, Tajje och Jess


sara6sara7sara8
sara9sara10sara11

Idag så har det varit sova sova sova, känns som jag har flera veckors sömn att ta igen. Vid sju så åkte jag en sväng förbi studion som vi ska filma i under nästa vecka för att kolla läget. Det såg grymt ut och jag betedde mig som en duktig kund/projektledare och lyckades kliva några steg på det nymålade golvet när jag skulle titta ut genom fönstret. Dom andra ojjade sig och skrattade mycket och jag fick höra jämförelsen med nån modell som nån gång gått över ett helt golv som var nymålat och förstört allt, ja ja jämförd med en dum modell är inte det sämsta. Stefan som är creative/fotograf/tillförställande produktionsledare från webbyrån (och bara allmänt skön) tog snabbt fram rollern och fixade mitt misstag.

Ser fram emot stylingdagen imorgon inför plåtningen, det här kommer att bli grymt!


tombo

Det känns faktiskt lite konstigt att inte träffa tommy i helgen. När jag tänker efter så har vi setts tre av fyra helger den senaste månaden, det gänns grymt faktiskt. Han är typ min bästa vän och jag brukar inte få umgås med honom så ofta eftersom han bor i en annan stad så det är roligt när det blir så här. Nästa gång blir förhoppningsvis till Fallens dagar i Trollhättan om två veckor, får se om han kommer dit. Annars blir det häng med "bara" Lina, Anders och Kathleen, och det är ju verkligen inte fy skam det heller :)

tombo
Me and tombo


lina
Me and lina


anders
Me and anders


kattan
Jag och Kattan

allt är relativt

Har haft väldigt ont i ryggen de senaste veckorna. Det tog mig 40 min idag att gå till jobbet, den sträckan som i vanliga fall tar drygt 20 minuter (om man går fort, tove-style), så blir det när man typ linkar fram. Tyckte lite synd om mig själv då, ska det vara så här för resten av livet liksom? Men nu ikväll så läste jag en artikel om en tjej som fått blodproppar från att ha ätit p-piller i några månader, hon låg i koma i några månader och måste nu lära sig att gå och leva igen. Avslutade lite fint med en film om en kille som satt i rullstol sen födseln. Sånna saker får en ju att se saker ur en annat perspektiv. Jag är glad så länge jag går, gråter om det gör ont, och sen får man ju bara bita ihop och komma igen. Man har ju ändå ett grymt liv runt om det här jävla diskbråcket. Tack alla för det :)

Recap

Ja ja, så var vi här igen, dåligt uppdaterat, såg att jag skrivit ett inlägg om förberedelsehelgen inför midsommar men aldrig lagt upp den, ok...det var länge sen.


Jag har haft en grym månad; var nere i göteborg över Sveriges firningsdag, först på Vegagatan hos Danne (där jag inte varit sen nyår) och sen på Linnéplatsen med Tommy.

klippor

Alla bilder finns på Facebook om du lyckats att inte redan sett dem :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=123529&l=70bf5&id=867260552

http://www.facebook.com/album.php?aid=123887&l=4c283&id=867260552

http://www.facebook.com/album.php?aid=124069&l=247bd&id=867260552


Sen var det förberedelsehelgen hemma; Eva, Jossi jag och grabbarna
pepp
Bilder on Fejjan:
http://www.facebook.com/album.php?aid=126650&l=fa42e&id=867260552

Midsommar var grym, of course, firandes i Tylösand med Sex and the City-gänget ;)
midsommar
Å så korten:

http://www.facebook.com/album.php?aid=127989&l=d9531&id=867260552

http://www.facebook.com/album.php?aid=128158&l=85f43&id=867260552

http://www.facebook.com/album.php?aid=128337&l=7bf44&id=867260552


Hem en snabbis från Västkusten för att fira av Lotta som flyttar till Frankrike och Pierre som slutar vara vår chef första augusti. Sommarmys ute i Lottas lusthus i Nacka :)
lotta
More:

http://www.facebook.com/album.php?aid=130216&l=874e9&id=867260552


Förra helgen var det 30-årsfest för Pauline i Trollis, vi (jag, Tombo, Tegen och Kathleen) valde att gå en lite galnare väg vad  gäller det där med "festklädd". Och sen så ville vi även utöka festunderhållningen någon; "Can I offer you a hand job?" what a success :)
pullan
Live pics:

http://www.facebook.com/album.php?aid=131195&l=a53ae&id=867260552

http://www.facebook.com/album.php?aid=131198&l=12b3d&id=867260552

http://www.facebook.com/album.php?aid=131207&l=080ba&id=867260552

That was the recap, here comes the now...


RSS 2.0