första uppehållet

...kommer nog bli många fler när man har fullt upp. Denna gången berodde det på diverse saker men framförallt Midsommar med allt var det innebär och i allmänt en Trollhättevistelse. Känner mig rätt så hängig (pga olika bra anledningar) så jag får berätta mer om det sen, nu ska jag fortsätta jobba.

my own dutch dealer

Ikväll har jag packat inför midsommar, eller försökt iaf. Barry (kompis från Holland) var här och vi åt sushi och drack öl som vanligt. Det var varmt igen så man kunde sitta på innergården. Phillipe, en av amerikanarna jag och Sabrina träffade på innergården förra veckan och sen har stött på lite överallt, kom förbi en sväng. Vi pratade om USA och vad han har för tips inför vår resa och världen i allmänhet. Att det är så sjukt att Kina kan vara en så stor marknad företagsmässig men fortfarande lever är en diktatur, och vad hemskt det är att så många flickor dödas eller adopteras bort för att de är oönskade. Jag är ju glad för att min kompis Anders fått sin lilla Linn därifrån men grundsynen på flickebarn är ju fortfarande hemsk.

Barry hade köpt med sig veckans ranson av Stroopwafels. Jag äter ju inte så många i veckan men de finns ju inte i Sverige så det är bäst att fylla på lagret, I love them :)
stroopwafels

Det gick bra i studion idag, jag skulle nog bli en perfekt foto-ass...eller kanske inte. Det handlade inte om någon dock-plåtning så det var inte ens styling vi pratar om. Jag bara lägger ut ett plagg så platt det går från alla vinklar och vrår och så plåtar fotografen. Det behövs för att de ska kunna skapa våra kläder i "3D" för vårat digitala Dressing room Jag fick gôront i ryggen av bara tre timmar, Ulrika har varit där i tre dagar och är fortfarande inte klar.

Bokade äntligen min midsommar-biljett ner till Trollhättan imorgon (eller rättare sagt Peter gjorde det) hittade ett flyg för 395 kr, det är ju jättekonstigt men jag klagar inte. Imorgon ska min reseavdelning skicka ett nytt förslag på hemresa för måndagen. Dagens tips är att inte vänta till sista dagen innan man bokar en resa :)

Nu ska jag fortsätta packa...

assistenten

En sista grej bara. Vi håller ju på att bli med assistent på jobbet, en som bara ska hjälpa oss produktionsledare så att Tobias som vi delar på nu kan fokusera på Corporate-biten. Vi har träffat en del människor och det känns som vi har några lovande kandidater faktiskt. Får återkomma med resultatet.

Imorgon ska jag leka assistent åt Ulrika och hjälpa henne i studion. Det blir kul, jag har inte varit med på någon plåtning sen vi drev shop online:n för 100 år sen. Hoppas jag är till någon hjälp bara.

Nu är kl över halv två så nu är det god natt!

love justin!

Ikväll var jag och Sara på Justin-konserten. Den var grym!! Timberland var en liten överraskning (även om vi misstänkte det innan), tyvärr inte Nelly men hon var med på stora skärmen. Träffade Susan och Anna en snabbis innan vi gick in. Har inte sett Susan sen förra sommaren, hon har fått en liten kula nu, mysigt :) Anna har också hunnit både bli gravid och fått en dotter som fyller ett år sen vi sågs sist. Det är ju sjukt vad tiden går fort.

Jag var tyvärr lite trött för jag, Ulrik och hans bror David hade en liten spontanfest hemma hos Ulrik igår kväll efter en middag (jättegod fetaost-sallad), som slutade med att två till anlände och att det även blev spontant pyjamasparty. Sov kanske fyra timmar men var ändå på jobbet redan 7(!!) imorse, sov på en halvoskön soffa så då sover man väl inte så bra kanske. Men det får det vara värt älskar dom killarna, världens roligaste och mysigaste norrlänningar alltså, skrattar alltid så otroligt mycket när jag är med dom.

Konserten var som sagt väldigt bra dock, he really bringing sexy back! :)
älskade honom i Alpha dog
Älskade honom i Alpha dog. Älskade förresten hela filmen, det får bli dagens tips!

jaha...

Så har man då gjort det äntligen, skapat sig en egen blogg. Vet inte hur många gånger jag har funderat på det men aldrig gjort något åt det. Både för att jag aldrig får tummen ur men även för att jag inte vet vad det ska va bra för, vem vill läsa om mitt liv liksom. Men jag jobbar ju ändå med sånna här grejer och skäms när jag är på blogg-seminarium och inte räcker upp handen på att jag bloggar själv. Och jag gillar ju att prata (mycket!) så jag har ju inga problem att få ur mig innehåll, och det händer ju oftast rätt mycket i mitt liv så det blir nog inga problem på det sättet heller. Däremot har man svårt att hålla kontakten med många och då kan ju det här va en bra idé?

Ja ja, önskad eller inte, här är den!

RSS 2.0