söndag (första)

Inte bra Lina, nu när jag snor den här idén från dig så kommer jag ju att köra den varenda dag istället för att skriva något riktigt :)

Dagens:
Datum:
080224
Klädsel: Första halvan myskläder andra halvan träningskläder
Frisyr: Försökte mig på en liten fläta på kvällen men håret är lite för kort
Smink: Kajal
Bästa: Catchup-samtalet med Lina på några timmar och catchup-söndagsmyset med Sara
Sämsta: Huvudvärken (så går det när man köper vin på krogen) och söndagssegheten innan träningen
Ser fram emot: Temaplaneringsmötet till sommarkampanjen imorgon bitti
Vill inte:
Skriva färdigt briefen till sommarkampanjen ikväll
Hoppas: Att känslan i magen är rätt
Kommentar: "ja jag tycker också att det är så onödigt med sex" :) säger inte vem som uttryckte det....


jordan is perfect

Jag har varit så himla duktig med att inte ta med mig datorn hem det senaste och det har blivit mer och mer på jobbet också vilket är jättebra men min närvaro här har blivit lidande. Ska försöka skärpa mig (igen).

Den här veckan var det landmöte på jobbet och Jordan är här från New York-kontoret. Han har hand om H&M:s Facebook-och Myspace-sidor och jag har varit i kontakt med honom via mail och telefon...och så är vi ju Facebookvänner såklart, men jag har aldrig träffat honom. Men vilken skön kille, we had so much fun this week. Han sa igår att tänk om man hade det så här på jobbet varje dag, då skulle man ju inte få något gjort, bara skratta hela dagarna. Well, det är så som vi har det på vårat kontor hela tiden och det blev bara ännu bättre medan Jordan var där :)

Igår åkte jag hem till mamma och pappa i Fresta och hade ett softdygn (inklusive en timmes träning på SATS Väsby) och ikväll så åkte jag in till Söder för att träffa Jordan, Ulrika och hennes sambo Paul (engelsman, mycket engelska runt mig jämt). Vi var på ett bra ställe vid Mariatorget som hette Morfar Ginko, dom hade väldigt schysst inredning, lite ruff med ändå stylish, som ett litet AG på Söder. Och DJ:n spelade sån bra musik, en skön blandning av massor av olika stilar, "We are your friends", "Beastie Boys" och massa andra favoriter tillsammans med några okända låtar.


Steve (som också är från NY-kontoret) sa, inte helt nyktert, i torsdags natt efter landsmötesmiddagen att hans flyg gick "something forty" och vi var alla oroliga att han inte skulle hinna med det dagen efter (kunde varit 10:40 likaväl som 07:40). Han hann med sitt flyg (det var 11:40) men nu körde Jordan med samma sak (fast nyktert), hans plan går imorgon 10:40 imorgon och han sa hela tiden att han måste vara i säng senast klockan två. Jag kände på mig att det inte skulle hända men när klockan slog 01:00 så tände de ljusen och vi var tvungna att bege oss därifrån. "Gamla" tove hade trugat med sig alla vidare men nya tove höll sig cool och åkte bara med till odenplan. Var lite sugen att gå av med Jordan vid T-centralen eftersom jag ändå borde byta tunnelbana men jag åkte snällt vidare och gick hem, utan att ringa en enda vän för att hitta på något vidare :)

Det var hur som helst en jättekul kväll, jag var lite seg där ute i Väsby men jag är glad att jag åkte in. På det här sättet blir det kanske t.o.m. promenad imorgon :) Vi bestämde att Jordan måste komma tillbaka i maj igen för att planera hösten...och om det blir knepigt så kanske jag blir tvungen att åka till NY för ett möte istället ;)

image407image408
Missade tunnelbanan med 10 m       Det schyssta DJ-båset som låg i en
och fick vänta i 15 min på nästa     plexibur uppe på takbjälkarna (DJ:n
                                              fick ta en smal brandtrappa upp)


image409
Julklappständaren från Tommy tänder
i alla väder...och funkar även som
partytrix med alla ljusen :)


(Rubriken kommer från lunchen igår, Jordan var jet lagad, bakis och trött men jag hävdade att han var jättebra och passade super med resten av oss, och mårten uttryckte "you're perfect", sen retade vi honom för det resten av dan...helgen :)


RSS 2.0