booored

Nu har jag varit hemma med den här sugförkylningen i fem dagar och det är ju bara så tråkigt! När jag var sjukskriven så var jag i alla fall hemma hos mina föräldrar som har en del fler TV-kanaler än jag (och så var jag hög hela dagarna också, kanske underlättade ;) men med det utbudet jag har här hemma är det stendött på dagarna. Tacka vet jag Tjuvlyssnat som kan få en sysselsatt i några dagar :)

Idag har jag försökt sova lite mer eftersom jag varit dålig med det dom senaste dagarna, tror att det hjälpte lite, ikväll är första gången det känns något bättre. På eftermiddan/kvällen har jag jobbat, skriva feedback är inte det roligaste men det är ändå kul att göra något vettigt.

Tror att jag kommer att jobba hemifrån imorgon, jag känner mig bättre nu men ändå inte helt bra för att gå till kontoret, då är det en bra kompromiss. Vi får väl se imorgon bitti.

rutger jönåker, va FAAN håller du på med?

Man gör så himla många nyttiga grejer när man är hemma såhär mycket

Igår kväll kollade jag på en av de filmer jag aldrig kan se för många gånger och idag går härliga Strul från 80-talet. Den kändes alltid lite mörk och läskig (men väldigt kul) när man var liten men nu är den ju bara så B (fast fortfarande väldigt kul såklart!)


"Kommer du tillbaka och har ramlat ner slår vi ihjäl dig" :)


Hamnade för övrigt framför Gunnel Fred på 2:an i höstas, hade inte sett nått men hörde bara en röst bakom mig som jag kände igen så väl men inte kunde placera. Hon låter ju lite mysig sådär och jag kommer inte ihåg vad hon sa till sin dotter men jag kände ändå att hon var en väldigt sympatisk mamma :) coolt med sånna där skådisar som följt en sen man var liten. Men bäst med henne är ju fortfarande "Dårfinkar & Dönickar" remember? åh vad mycket bra barnprogram som gjordes på 80-talet! :)

en halvtimme senare

Ha ha, nu spöregnar det ute!

(tänker bara på mig själv nu)

toligt ute...tuvigt inne

Ja jo jag vet, har inte varit så aktiv här på senaste, gjorde ett försök men sen dog det igen. Kan inte lova någonting den här gången heller men man kan ju alltid försöka. Läser i Linas blogg och blir så imponerad på att hon kan fylla på med sådär lagom mycket och lagom ofta, ska försöka bli lite mer som hon :)

Har varit hemma torsdag och fredag med ond hals och utan röst, igår kändes det som det blev bättre men då kom istället rethostan och snuvan. Idag har det varit helt ok och det känns galet att bara sitta inne när det är så soligt och fint ute! (har hört att det varit 17 grader nu de här dagarna) men så ringde Barry från Shanghai och vi pratade i en halvtimme och efter det så var jag helt slut, kände mig febrig och utmattad. Det visar nog att det är läge att bara ta det superlugnt ett tag till, well solen finns väl kvar ett litet tag till kanske :(

Hemma hela dagarna betyder ju tid vid datorn iaf, och kan fylla på med något inlägg till kanske :)

RSS 2.0