ny utmaning

Om en dryg timme går ju denna månads bloggutmaning ut (skriva minst ett inlägg om dagen) och den har gått skitdålig för mig kan man ju säga. Sofia var bäst och sen Lina och långt där efter kommer jag. Nu är det ny månad och Lina är så smart att hon kläcker en ny då inför November, men den är ju lite rolig så jag måste ju haka på.

Minst två stycken inlägg i veckan med bilder. Allt blir ju så mycket roligare med kort så det är klart jag måste försöka. Tyvärr har min SD-läsare lagt av igen så jag måste få lite support från IT helpdesk innan jag kan lova att jag kommer att klara det :)


soft helg

I fredags så lanserade vi Cavalli-kampanjen, det var/är en del strul men ändå så skönt att äntligen få ut det som man jobbat med i ett halvår ungefär.

Jag firade det med hemmamys med Jessie, Sara L och massa drinkar. Efter några timmar mös vi vidare på Spy bar :)

image289
Jessie försöker att inte skada sina välmanikyrerade naglar :)

image291
Söt tjej

image292
Coola brudar på Spyan

image293
Jag ser lite skeptisk ut (med all rätt visade det sig sen, jag har alltid "för roligt" på Spy Bar)


På lördagen sov jag väl mest som vanligt och på kvällen kom Björn och vi hade hemmakväll med vin och massa snack. Det var jättemysigt att ha en helkväll med honom själv, vi har ju knappt träffas sen jag kom hem så man hade lite quality time att ta igen!
image296
Björn posear med min hångelbok

image295
Jag kör mitt "få-ut-det-sista-ur-bag-in-boxen-trix"...

image294
...Björn är skeptiskt och tror att han lyckas bättre med rödvinsmössan (som han hävdade fanns kvar även på söndag morgon)


På söndag var det den vanliga söndagsrutinen med Sara, dvs softa hemma på förmiddagen, Ginos i några timmar på eftermiddagen, sen softa hemma på kvällen igen (dock inget "Ensamna mammor" i Solna idag).

9 crimes

Den bästa låten just nu!
 

listan!!!

Nu finns listan äntligen fysiskt och inte bara i våra huvuden.

visesimorgon.blogg.se

Jag har ju varit på g i några månader och tänkt att göra det till en blogg men aldrig fått tummen ur, tänkte dock se till att fixa det som en liten present till när Lajjo kommer hem om några veckor men Mårten hann före.

Om ni har några förslag så lämna en kommentar...

städat

Jag trodde jag skulle skriva ett inlägg om festen i fredags men min SD-läsare ville inte riktigt ta in korten och då känns det inte så givande.

Idag var jag på kursen, vi pratade om förändelseprocessen, hur man ska förstå vad alla går igenom i en förändring och hur man ska kunna hantera och förvalta det på bästa sätt. Inte bara lätta grejer. Vi får väldigt bra verktyg att arbeta med. Det låter som floskler men det är bra saker att fundera över. Jag önskar att alla ledare, eller till och med medarbetare, i ett projekt eller grupp skulle gå den här kursen, det skulle nog hjälpa mycket.


Efteråt gick jag och inhandlade en bag-in-box, den första efter att Peter köpte massa åt mig i Tyskland, och gick hem och städade. Jag har ju levt som i nån sorts misär de senaste veckorna, jag har aldrig varit hemma, aldrig haft tid att stöka till kan man tycka men så har det iaf blivit, aldrig haft tid att stanna och plockat upp en enda strumpa, vilket har lett till att min lägenhet har sett ut som ett krigshärjat område! Det är verkligen som Barry brukar säga "it looks like a bomb dropped in here" och så brukar han skoja om att bomben har varit framme de gånger jag inte orkat städa när han kommer, nu var det verkligen nuclear vi pratar om. Men jag fick två timmar att städa upp och det var ju så lätt hänt. Jag är besviken på tove 2.0 att hon inte gjort det tidigare faktiskt :(


Vid halv sju kom Jessica och vi hade en trevlig kväll och pratade om allt som vanligt. Hon skulle upp tidigt imorgon som vanligt (hon är ju ändå lärare) och gick redan vid 22, tyvärr betyder ju inte det att jag går och lägger mig då utan jag sätter mig ju vid datorn och kollar. Jag var så fruktansvärt stolt över att jag fått ner mina "antal olästa mail" till 6 st(!!) igår, men nu när jag satte mig så var det 65 st igen. Det är ju inte lika illa som vanligt men ändå en hel del att gå igenom :(


helljus?

Måste ju göra ett dagens inlägg också (för det som har gått så himla bra hittills), kom hem från jobbet precis och hade bestämt mig för att varken sätta på datorn eller TV:n, men men...

Hoppas att det går att somna nu, var ute i Fresta igår och gick och la mig "redan" tjugo i ett på natten (allt är relativt, ändå 1,5 timme tidigare än vanligt) och tänkte att det var så himla bra. Men tji fick jag, låg och ved på mig över en timme tills jag började somna in i korta perioder, men aldrig särskilt länge. När mamma ringde upp imorse vid tjugo över sex så kändes det som jag inte sovit någonting. Fast jag pratade med fler personer idag som också haft jättesvårt att sova inatt, bla Lina som knappt sovit nånting och som jag frågade om hon trodde att det kunde varit "helljus". Ja ni kan ju gissa vad det var jag försökte få fram, vad jag har sett på prognoserna så är det inte helljusdax men vem vet ;)

Har några få kort sen i helgen också men dom får jag lägga upp sen (jo jo, vi vet ju hur det brukar bli med det). Nu måste jag sova! satt faktiskt och gäspade i taxin hem så jag tror att det ska gå bra idag :)

mtv suger kuk

Var på kick-off med Great Works i onsdags och dom berättade om när vår Creative Director skulle presentera den här idén för MTV. Jag tycker dom är hemska och blev både förfärad och samtidigt jävligt imponerad :)




full of expectation

Idag har det mest varit fokus på bloggen som vi ska lansera till Roberto Cavalli at H&M-kampanjen imorgon. Det blir en blogg där man kan följa hur samarbetet mellan Cavalli och H&M har gått till och det är en jättebra tjej från oss som kommer att skriva den. Jag är projektledare för den (chefsredaktör står det i verktyget ;) och det har varit mitt skötebarn de senaste månaderna och framförallt veckorna. I slutet på förra veckan var det som sagt lite drama men det ordnade sig bra till slut.

Veronica har hjälpt mig jättemycket (tycker det låter så töntigt men hon har verkligen varit en klippa!) och hon, jag och Catarina kommer tillsammans (med resten av H&M såklart) se till att det här blir det bästa vi har gjort digitalt på webben! (väldigt kaxigt kanske men när det är så mycket meck och tjafs kring något som man brinner för så måste man verkligen slå på stora trumman och säga att det kommer att bli hur bra som helst, annars kommer inte cheferna att köpa det). Hela kampanjen i sig kommer också att bli toppen men huvudkampanjen lanseras inte förrän 26/10, imorgon är det bara en teaser där bloggen är det stora. Jag lägger ut länken imorgon när det är lanserat.

Kände mig lite piffig idag med röda strumpor och svarta pumps :)

Till det svarta byxor och en röd munkis med hög krage (äntligen har även H&M insett att vi måste skaffa sånna...efter ett år) och ett speciellt svart tryck på. Ulrika sa att jag var "snuttig" i mina strumpor och skor (det är bara hon som kan använda sånna uttryck på ett positivt och icke töntigt sätt) och jag sa att jag kände mig för matchad med det röda men hon poängtera att det inte gjorde nått eftersom stilarna på under och överkroppen är helt olika och det var ju också det jag ville, man ska aldrig vara för matchad :)

Jag köpte äntligen ett par vita sneakers igår efter snart ett års letande, det blev ett par Puma First Round. Jag har ju sagt hela tiden att jag inte vill ha några högra "eftersom det blir så varmt på sommaren", men nu är det ju fan inte sommar längre så det kändes bara smart att ha ett par vintersneakers. Och gulddetaljen som jag tyckte var så viktigt förut har jag nästan tröttnat på så det känns också bra att det bara är en liten guldlogga och ingen stor Nike swoosch tex (som jag också tittat på). Ville ha ett par nättare och mer feminina egentligen men har inte hittat några som jag gillar i övrigt. Över huvud taget så var det inte riktigt sånna jag letat efter men nu när jag köpt dem så gillar jag dem ändå och idag bestämde jag mig för att behålla dom, 850:- bara också, det är ett klipp. Kom på efteråt att det är exakt sånna som Tommy har och som jag sa om i våras att jag letar efter liknande "men mer feminina" :) men det är en unisexmodell så det funkar.

Från Pumas hemsida - Från mitt golv

Jag och Veronica hade nog behövs och kunnat sitta kvar hur länge som helst ikväll men eftersom hon skulle på en date vid åtta så åkte jag tur var iväg till Eva som vi bestämt. Det var jättemysigt att ha en tove-eva-kväll som det var länge sen sist. Synd att det blev så sent men vi får göra det igen. Jag fick en födelsedagspresent av henne (jag har ju redan hunnit glömma bort det så det var en kul överraskning) ett jättefint guldfat från Indiska och blockljus att ha på. Känner mig lite peppad att ordna höstfint hemma, men först måste jag ju röja och det kan nog dröja ett tag :( Gick hemåt vid elva och nu måste jag "bara" göra en feedbackkorr innan jag går och lägger mig. Vi ska vara på plats senast åtta imorgon bitti så det gäller att vara pigg och fräsh då :)

PS. Har uppdaterat gårdagens inlägg med Kiffans bilder också.


back from götet part II

I fredags hade vi kick-off med Marknadsavdelningen där jag bla presenterade vad vi gör inom de digitala medierna inför Cavallli-kampanjen. Det skulle blivit inför 80 pers på scenen på Rival men blev istället i ett konferensrum inför kanske 30 pers i källaren på Rival, det var både bra och dåligt. Sen var det god lunch och föreläsning hela eftermiddagen, "The age war" av två engelska killar. Alla var dötrötta men det var mycket intressant.

När det var slut åkte jag ut till Bromma och flög ner till Trollhättan/Vänersborgs Flygplats för första gången sen midsommar! Lina kom och hämtade på Malöga och vi åkte en sväng till Jätten och handlade, gick ut en dryg halvtimme innan vi mös ner i hennes soffa med skumpa, rödvin och massa snacks. Sigge var avundsjuk och skulle allra helst ligga under våra fötter mellan soffan och bordet :)

Vi kom på att det var nästan så länge som 1999(!) sen vi två haft en kväll och bara umgåtts med varandra senast!


Det blev sent (halv fem ungefär) och det var skönt att sova ut dagen efter, Sigge kom och väckte med en blöt puss på morgonen :) Efter att ha såsat hemma gick vi ut på en timmes promenad med Sigge (helt underbart väder!) och därefter till Överby för att handla. Tanken var att vi skulle runt till de flesta affärer men eftersom vi var så sega och behövde börja med frukost så hann klockan bli 16 (dvs en timme till stänging) innan vi satte igång. Jag hittade en tröja på H&M-REAN och en fin top hos Gina, även en fin denimklänning som jag dock inte köpte utan suger litepå.

Morgonstund har...blöt nos :)


Hem och hämta väskan och sen tog jag bussen (eftersom tåget var inställt just den dagen) ner till Göteborg och tog spårvagnen till Järntoget för att träffa Tommy och Kiffan. Vi köpte med oss lite indisk mat hem till Kiffan och satt och drack vin och snackade hela kvällen. Det var jättemysigt och likasom dagen innan rätt så soft att inte gå ut utan bara ha trevligt hemma. Framåt två tog jag och Tommy en taxi hem och stannade kanske uppe ytterligare en timma och snackade bara han och jag, det var också trevligt, blir ju inte så ofta mer än på telefon ibland. Kan inte fatta att vi inte träffats förrän i Philadelphia och att det redan var fem veckor sen! (känns iofs som längre).

Uppmuntrande ord på Pressbyrån i Gbg - Liveunderhållning i form av Tommy - GT


Söndagen var väldigt lugn. Tommy gick upp vid 10 och sa att han skulle gå en promenad i Slottsskogen, jag vet ju att jag borde också och sa att jag skulle med men han kände på sig att jag inte skulle kunna hänga med i hans tempo med mina stövlar så han sa att jag skulle ligga kvar och sova och det gjorde jag ju med glädje. När han kom tillbaka gjorde han frukost och sen låg vi i soffan och kollade på Youtube-klipp och lyssna på musik tills vi (läs mest tommy) blev uttråkad och ringde in Kiffan för en fika. Det var urtrist väder men vi gick till Haga där varenda café fortfarande hade uteserveringen öppen och trots de trista molnen var det ok värme och med lite kläder på var det mysigt att sitta där och dricka vår kaffe och käka lunch. Vi tog en kort promenad runt haga hem till Tommy (avslutade med en jävligt hög (och onödig eftersom vi inte kom ner på andra sidan) trappa som satte igång värmen lite) där vi återigen bara hängde framför datorn, snackade och hade det gôtt.

Mysigt café i Haga

Mysig promenad hem - Tommy lever sig in i musiken som vanligt (riktigt bra låtar)

Supermörk Supersushi - Tommy testar om mina 80-tals-Londonstövlar funkar även för herrar


Vid halv åtta gick vi och köpte mat, jag provade Super Sushi som David "tipsat" om och killarna tog Pizzerian. Sushi-bitarna var verkligen helt otroliga, fyra gånger fick jag bita av för att få i mig allt och då var det ändå stora tuggor! Köpte en 9-bitars men Tommy fick hjälpa mig att äta upp. När Kiffan gått kollade vi på Lost Highway, Tommys favoritfilm som var på tal mycket i USA. Jag tycker att Lynch är lite svårt och konstig men samtidigt att den var bra och kunde med hjälp av Tommys ögon uppskatta den mer än när jag tex såg Mulholland Dr. Fast lite obehaglig var den och när vi gick och la oss så låg vi mest och pratade i några timmar innan vi däckade av trötthet några timmar innan klockan ringde.



Imorse ringde klockan 04.30 och jag kom halvt levandes till Stockholm vid elvatiden (hade svårt att sova på tåget då jag måste stå upp ett tag när ryggen gör för ont) och kom lagom till när jobbgänget skulle gå och fira att det var måndag med Mc Donalds. Jag slog på stort och köpte burgare som jag nästan aldrig brukar göra (alltid fisk eller sallad) och vi skratta mycket. Skön start på veckan även om resten av dagen blev lite mer stressad och jag stannade kvar till efter nio, men det blir ju så när man varit borta ett tag.

Till och från funkade det att sitta - Bästa kombinationen på Doncen

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att gå och lägga sig innan två på natten?...jo efter ett sånt här inlägg gör jag ju det iofs :) Go natt!

back from götet

I fredags var det ju bara slarv men förutom det så har jag haft lite problem med internetuppkopplingen i helgen...det är min ursäkt :)

Inlägget kommer snart...

fan oxå

Tror jag missade dagens inlägg. Jag och Lina har det så trevligt så jag glömmer ju alla förplikterser (sorry lina och sofia), får utveckla lite mer imorgon...




(men 00:00 borde väl också räknas?)


veckorna som gått

Så, här kommer rapport sen sist i "korta" drag, morgondagen uppgift får vara att lägga till lite bilder, väldigt kassa bilder eftersom min kamera har lagt av :( (pappa tror att det är batteriet men jag har inte hunnit till Webhallen och kollat)

Fredag 21/9
Kick off med New Media. Möten på Clarion Hotel på dagen och sen "aktivitet" på kvällen. Aktiviteten var höghöjdsbana i Nacka, helt frukansvärt, jag fick panik och alla andra var grymma (som vanligt), bilder finns här Därefter grillning och öl i kolsvarta skogen och sen bussen in till stan för utgång på Ljunggren, Kelly's (Lotta var inte så nöjd, hon förstod inte min ironi ha ha) och till slut Spy Bar till fem.

Lördag 22/9
Inte mycket att säga, jag var helt död hela dagen. Bakishet javisst men det här var något annat, måste varit något i kroppen för jag sov i över ett helt dygn! Måste varit kylan i skogen eller något med halvgrillat kött eller så, vecka efter var det många som var sjuk på jobbet också så det låter ju inte helt otroligt. Fick avboka kvällens get together som jag trodde skulle innehålla mig, Björn och Sabrina men som Ulrik informerade mig om under ett febrigt samtal även inkluderade Jossan, Ernest, Mange och Johnny :( Jättesynd men är man sjuk så är man.

Söndag 23/9
Vaknade tidigt eftersom jag som sagt sovit ett dygn. Slappade i soffan och mötte Sara (F) på Ginos så fort hon piggnat till. Vi satt där i massa timmar, hade ju en söndag att ta igen från när jag var i London, jag fick en jättefin födelsedagspresent av henne :) När hon skulle åka hem följde jag med, jag är fortfarande socialt handikappad...åt andra hållet. En annan gammal granne, hennes lillebror Patrik kom förbi och vi käkade tacos och såg "Ensam mamma söker" När Patrik gått hem såg vi "50 first dates" och sen åkte jag hem framåt tolv. Det var första gången jag var hemma hos henne på över ett år och andra gången någonsin i den här lägenheten (trots att hon är en av mina allra närmaste vänner och en av dem jag träffar oftast) vilket är helt sjukt, så det var kul.

Måndag 24/9
tove 2.0 körde igång med jobb fram till åtta, sen panta, handla, diska och fixa hemma som verkade gå skitbra....ända tills jag bestämde mig för att äta middag och kolla på CSI, då stannade allting av. Några saker fick jag gjort men jag vet inte hur långt det räcker när man sen inte fortsätter :(

Tisdag 25/9
Berghs-kursen, Effektiv projektledning, ska gå varje tisdag i tio veckor (heldagar), väldigt intressant. Mycket mjuka värden och lite hårda. Den här gången pratade vi om effektiva möten, det var mycket givande men kräver mycket tankemässigt, mer än jobbet faktiskt konstigt nog, mycket på jobbet gör man ändå på rutin, det är något man kan (även om det är nya grejer) här gäller det att tänka nytt hela tiden. Avslutade med ett ännu mer krävande möte på Great Works och sen hem och hade myskväll med Sabrina. Drack vin och pratade om livet som vanligt :)

Onsdag 26/9
På kvällen skulle Mårten och hans kompis Fredrik spela på Musslan. Jag och Sara (L) träffades på Raw och tog några öl först och pratade av oss om jobbet. Vi kom till Musslan strax innan dom började vid tio och satt sen och umgicks med Mårtens flickvän Emilia och hennes kompisar. Han var grym såklart och det var jättetrevligt. När dom stängde gick vi till Pub Anchor och umgicks med andra icke-hårdrockare (faktiskt) som var där efter en jobb-AW. Det blev en sen men rolig kväll.

Torsdag 27/9
På torsdagen käkade jag lunch med Sara (F) på John Chris (mitt gamla favoritcafé som jag nu även upptäckt är perfekt som en break under lunchen) och så ringde dom från en blomsteraffär och berättade att jag skulle få blombud på eftermiddagen. Jag hade verkligen ingen aning om vem det kunde va ifrån och blev sååå nyfiken! Visst finns det väl några possible som skulle kunna skicka blommor till mig (även om det inte är så troligt) och man hoppas ju såklart alltid att det ska va en kille....men man vet ju samtidigt att det är typ mamma :) Dum som jag var så sa jag att jag skulle va på plats ända till fem och framåt tretiden höll jag på att dö av nyfikenhet. Vid fyra kom dom och det var en jättefin bukett från Sara (L), hon kom på dagen innan att hon helt glömt av min födelsedag förra veckan och även om jag försökte övertyga henne om att det absolut inte gjorde nått, jag hade ju nästan glömt den själv (och sen bara önska att jag gjorde det) få fick hon dåligt samvete för det Icke nödvändigt men väldigt gulligt. Tack gumsan dom var jättefina! men du gav mig lite hjärtattack där ett tag vilket du var väl medveten om ;)

Fredag 28/9
Jobbade till strax innan sju och gick sen och shoppade lite presenter till morgondagens baby shower. Björn plockade upp mig på Sveavägen och vi åkte tillsammans i hans nya fina bil (Rosa :) ut till Väsby. Sen satt jag bara hos mamma och pappa och softade resten av kvällen med ett glas vin medan dom spenderade den i köket förberedandes inför morgondagens gourmémiddag som de brukar ha då och då med ett gäng vänner.

Lördag 29/9
Mia och Hampus hämtade mig vid ett och vi körde ut till Knutby där Susan och Nils numer bor. Det var ett jättefint rött hus med två röda lador och stor tomt (med tillhörande skog) mitt i ingenstans och bilden blev komplett när Susan öppnade dörren med stor babymage och rött band i håret :) Vi käkade tacos och tårta och satt flera timmar kring köksbordet och pratade om allt från förlossning till invandrarpolitik (Nils och Hampus pratade mest om bilar ;) Jag skulle träffa alla möjliga människor på kvällen men det drog ut på tiden och vi kom inte därifrån förrän åtta, på vägen hem bestämde jag mig för att möta upp Björn och Johan på en pub i Väsby och Åsa som var på besök från Västerås kom också förbi. Vid kvart i ett tog jag sista tåget hem och lyckades till och med hålla mig från att åka in till Solidaritet där Sara (F) var, jag var ganska nöjd med mig själv, vilken lugn helg!

Söndag 30/9
Tog en liten sovmorgon och pratade sen med Mia i telefon nästan en timme innan vi märkte att vi var sena till vårat eget möte på Medborgarplatsen 13.30 :) Vi träffades tillsammans med Kevin på Ming Garden vid Björns trädgård innan vi gick till Göta Lejon och såg "Sound of music" med Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson. Det var min födelsedagspresent från dem och det var bra, jag uppskattar folk med talang, även om musikaler inte är något jag brukar välja nu för tiden, och dom var riktigt duktiga. Det var jobbigt bara med min rygg och jag var tvungen att stå upp hela andra akten :( Kevin tyckte också det var bra vilket var roligt, vi vill ju gärna att han ska bli en sång och dansapa :) fast just nu är det bara karate (och Star Wars) som gäller och han visade imponerande upp hur han kunde räkna till tio på japanska (och svenska, engelska och finska, tyskan kunde han lite). Efter musikalen åkte jag hem till Sara (F) i Solna för en favorit i repris och vi köpte pastasallad och pizza och kollade på dom ensamna mammorna igen och sen söndagsfilmen "Along came Polly".

Måndag 1/10
Oktober redan och en månad sen vi kom hem! Det känns snabbt men samtidigt som en hel evighet sen vi var där borta :(

Tisdag 2/10
Berghs igen, dagens ämne var "Att tänka efter före" vilket ju alltid är nyttigt att lära sig. Vet dock inte om vi kom så långt (det är ju en sak att veta vad som är rätt och en annan att verkligen kunna genomföra det) men vi ska fortsätta med det nästa gång också. Jag var tvungen att lägga ett möte på lunchen så jag smet iväg och fokuserade på jobbet nån timme mitt i. Efter kursen gick jag till Ginos för att reflektera lite utan internet, TV eller sällskap av vänner och satt där i två timmar med en kopp kaffe och bara va. Som en vän sa "ibland är det skönt att vara själv med bara sina tankar som kompisar", mycket klokt sagt och jag gör det alldeles för sällan (därför att jag hellre är med andra såklart men ändå). Under dom här timmarna kände jag förkylningen som kommit krypandes under dagen och en potentiell feber komma smygande och på vägen hem var det riktigt grötigt i huvudet. Så jag fick avboka min kvällsdate med Ulrik som ändå inte hunnit segla en båt hela vägen fram till Stockholm, så det gjorde inget. Men trist ändå, jag måste träffa honom snart, har knappt pratat med honom på hela sommaren känns det som :( En annan jag inte ens träffat sen jag kom hem är Johanna, det är katastrof! Eva också alldeles för lite...

Onsdag 3/10
Dagen från helvetet. Måndagen var rätt mötesfylld och tisdagen helt frånkopplad, det här gör att sitter halva nätterna för att hinna beta av alla mail som kommer in samt ta tag i saker man inte hinner under dagarna, så jag var rätt trött från början. Idag var det möten planerade non stop i ett från 09.00-17.00 med endast två halvtimmars paus under hela dagen (då vi ändå satt och diskutera internt). Sista mötet slutade som tur var redan 16.15 och då åkte jag med mosigt huvud direkt hem till Jessica och parkerade mig i hennes soffa och fortsatte jobba nån timme. Det hände en jobbig grej i ett av mina projekt precis innan dagens sista möte som kan innebära att vi måste steka hela grejen som dessutom ska lanseras om en vecka och som vi planerat i flera månader och jobbat intensivt med de senaste veckorna. Jag har propagerat starkt för det här och vår Marknadschef har sagt att han litar på att jag klarar det själv så nu när det börjar blåsa på toppen så känns det sådär, jag vet att om jag bara får presentera och sälja in det för rätt personer så kommer det att gå bra för det är en jävligt bra grej, men det är svårt ibland på ett företag som H&M. "Egna initiativ", "Tro på människan" osv, hur var det nu...

hatar vad

Jag och Lina och hennes kompis Sofia har ett vad, eller kanske snarare en utmaning. Vi ska skriva minst ett blogginlägg varje dag under hela oktober! Hittills har ni ju sett hur bra det gått men nu håller jag faktiskt på att få ihop ett om vad som hänt sen sist jag skrev. Men det tar nog ett litet tag till så det här får bli dagens och så blir det morgondagens här nån gång efter tolv. Hittills har jag lyckats att få iväg ett (meningslöst) varje dag prick 23.59 :)

jag längtar redan

:S

Gårdagens nyhet

sorry

En sak kan jag ju säga er om tove 2.0, blogga verkar hon inte vilja göra...vilken bloggdekadens...

RSS 2.0