bu hu

Det är ju något som vi annars säger när någon gnäller för mycket men nu är det så på riktigt faktiskt :(

Vi har varit lite duktiga på att träffa Lajjo senaste veckan, han, jag och Ulrika tog några timmars fika (ja...kaffe faktiskt) i torsdags eller när det var och igår var han sällskapssjuk efter att ha spenderat dagen med Love och kom in och ville äta lunch med oss...klockan halv tre. Vi föreslog att han kunde vänta lite och att vi sen tog en tidig hemgång och följde med honom till ett café för typ middag istället.

Ikväll hade vi tänkt att ha ett litet fyra-personers-party och "vara hos Mårten och spela gitarr, dricka shots och sjunga gissar jag" som Ulrika uttryckte det. Bara umgås, med lite mindre kontor och lite mera alkohol :) Igår kväll mådde Lajjo ju toppen men så idag kom ett mail att han fått halsfluss så att vi tyvärr måste ställa in :( Vi hade ju tänkt hinna ses fler gånger i veckan och gå ut och ta en öl och kanske gå på Simpsons på fredag (sorry Björn!!) men nu fick vi istället prella torsdag till "festen" och så får vi se om det blir något mer. Hoppas penicillinet hunnit verka tills dess.

Mycket tråkigt, den här dagen är regnig och trist som det är, hade behövt lite uppmuntran. Ulrika skulle gå på Harry Potter istället men jag drar nog hem och ser om det finns någon mer tvättid istället :(

Kommentarer
Postat av: Björn

Japp, så vart man ett Tove-reject också =)

2007-07-25 @ 09:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0