söndag (grovarbeteshelg)

Dom här är ju lite tråkiga men jag hinner inte skriva så mycket nu och det här är ett bra sätt att hålla nere inläggslängden (jag som gärna babblar på).


Helgens:

Datum: 080516-18

Klädsel: T-shirt, långärmad top, tunn kofta, tjock hoddie, ylletröja, vindjacka, strumpbyxor, träningsbyxor, tunna strumpor, yllestrumpor, arbetshandskar och gummistövlar; den vakna delen av dygnet och drygt hälften av det under natten (under två laget täcke och två lager filt, oisolerad lekstuga är inte gjort för att sova i när det är 5 grader utanför)

Frisyr: Gulddiadem och uppsatt i tofs

Smink: Ibland kajal, oftast osminkad

Bästa: Att Eva följde med upp, det var jätteroligt, och att vara här uppe över huvud taget, det ger alltid sommarkänslor (trots vädret).

Sämsta: Vädret! Idag blev det fint men igår var det ju fruktansvärt med regn och emellanåt snöfall, kraftig vind (6 sekundmeter uppskattade farmor) och endast några grader varmt.

Ser fram emot: Att träffa Pauline imorgon på blixtvisit i Stakka

Vill inte: Åka hem och gå och jobba imorgon.

Hoppas: Att det här vädret som visat sig idag gäller även nere i Stockholm och håller i sig framöver.

Kommentar: "...och så klagar folk på att unga människor nu för tiden är så promiskuösa, då skulle man bara se bakåt i tiden på vår släkt..." pappa angående att vi har väldigt många oäktingar och unga förstföderskor i vår släkt (visste väl att det låg i generna ;)


Anlände fredag kväll för lite lugn laddning inför morgondagens arbete. Lekstugan var inte despindelifierad (vilket dom alltid brukar fixa innan jag sätter min fot där) så alla täcken och filtar skulle skakas minst fem minuter innan jag vågade lägga mig :)



Oömma kläder på!


image477
"Bondmora söker man" Efter ett tags arbetande var jag och Eva tvugna att åka in till Apoteket i Söderhamn, vi orkade inte byta om, så lokalgrabsen fick sig något vackert att titta på. Extra rätt kändes outfiten ihop med märkeshandväskorna och stockholmsdialekten :)


image485
Det var verkligen så ruggigt det ser ut, tyvärr ser man bara
en pytteliten del av rishögarna vi lyckades få ihop.



Arbetshandskarna på tork på spinnrocken säger
fuck you. Vädret utanför samma sak :(


image493
Dyngsura!




Vi värmde oss med skumpa, god middag och både
family och computer quality time :)


image503
Dagen efter var det helt plötsligt grymt väder! Blåsigt på
förmiddagen men uppehåll och soligt på eftermiddagen.




15 stora tallar blev bra påfyllning på
vedbacken och ett gäng majbrasor
att elda nere vid havet.


Kommentarer
Postat av: sara

Ser ut som om ni har haft en mysig helg, ja allt utom att behöva jobba ute i regnet kanske ;), men annars såg det rätt mysigt ut! Humlan är ju lixom alltid Humlan :)

2008-05-19 @ 23:34:33
URL: http://thisissara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0